De ce au divorțat Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Adevăratul motiv al despărțirii a fost făcut public

De ce au divorțat Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Adevăratul motiv al despărțirii a fost făcut public
Foto: Facebook

Anca Țurcașiu și soțul ei s-au despărțit în 2020, iar divorțul i-a uimit pe fanii artistei, având în vedere că nimeni nu se aștepta la așa ceva. Recent, nașul Țânțăreanu a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la motivul ce a stat la baza separării.

Atât Anca Țurcașiu, cât și soțul ei au ales să păstreze discreția în ceea ce privește separarea, dar nașul a dezvăluit detalii picante din interiorul cuplului.

Țânțăreanu a fost nașul de cununie al celor doi, dar divorțul l-a făcut să se îndepărteze de finul său. Cristian Țânțăreanu le-a oferit, de-a lungul vieții, sfaturi importante celor doi.

Recent, afaceristul a dezvăluit că totul „a rămas îngropat în trecut” și că nu a fost invitat la nunta lui Criatian Georescu, dar nici nu ar fi avut de gând să meargă. El a mai precizat că foștii soți l-au căutat de Sf. Alexandru, pentru a-i face urări de bine cu această ocazie, însă nu au discutat despre noul mariaj.

„Nu s-a pus niciun moment problema ca eu să particip la nunta lui Cristian. Nici nu am primit, nici nu am cerut vreo invitație.

Pe de altă parte, nici nu prea mai ținem legătura. E drept că pe 30 august, de Sf. Alexandru, s-a întâmplat să mă sune amândoi, şi Anca, şi Cristian , dar atât, nimic mai mult. Mi-au făcut urările care se fac de obicei în asemenea ocazii”, a declarat Cristian Tânțăreanu, pentru Impact.ro.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu se recăsătorește, la un an de la divorț

Fostul soț al cântăreței se recăsătorește la doar un an de la divorț. Medicul stomatolog Cristian Georgescu și-a refăcut rapid viața după despărțire, iar în curând urmează să se căsătorească cu o blondă misterioasă, scrie Fanatik.ro.

Cristian Georgescu ar fi cerut-o recent de soție pe iubita lui, într-un cadru extrem de romantic. Femeia i-a spus „da”, iar ei urmează să își unească destinele.