De ce s-au certat Gina Pistol şi Smiley. Blondina şi-a ameninţat iubitul: „Știi ce? Caută-mă, că o să-ți răspund eu!”

De ce s-au certat Gina Pistol şi Smiley. Blondina şi-a ameninţat iubitul: Știi ce? Caută-mă, că o să-ți răspund eu!
sursa foto: Instagram / Smiley

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai bine de trei ani. Cei doi au împreună o fetiță și trăiesc împreună clipe de neuitat. Cu toate acestea, cei doi nu au publicat nicio fotografie cu chipul micuței.

În emisiunea de pe YouTube a solistului, 8, 8 și ceva fix, Gina și Smiley au vorbit despre prima lor ceartă.

Gina Pistol, despre prima ceartă cu Smiley

„Era începutul relației și încă învățam lecția răbdării”, spunea Gina.

„Nu locuiam încă împreună, mai rămâneam un weekend.  Îmi spune Andrei: «Pe la 20:00 termin la studio». Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto…”, a mai adăugat aceasta.

„19:30, zic hai că nu-l întreb acum, îl mai las puțin, îl întreb pe la fără 5, să nu par disperată: «Ce faci, cum merge?». «Mamă, fac acum o piesă, mai am puțin», mi-a scris. Zic: «Aștept, nu-i problemă». Eu toată îmbrăcată, stăteam așa ca o păpușă în cutie”, a mai spus. „Se face 21:00, zic nu-i scriu acum să nu fiu insistentă. 21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: «Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto». Îi vedeam încântarea, entuziasmul, și-am zis să nu i-l stric… 1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul”, a mai spus prezentatoarea, citată de Libertatea.

„Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: «Ne mai vedem sau nu?». Zice: «Mai durează puțin». «Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu». (…) Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a conchis Gina.

Smiley, detalii emoționante despre relația cu Gina Pistol

Cei doi au devenit părinți pentu prima oară la începutul lunii martie, iar povestea lor de iubire a stârnit mereu curiozitatea publicului.

”Gina îmi spune, ”Băi, tu eşti testul meu de răbdare”. Deci, eu pentru ea am fost un test de răbdare, ea a devenit mai răbdătoare, a devenit mai aşezată, mai echilibrată. Pentru că e mai vulcanică, mai colerică ca temperament, iar eu te pot scoate din sărite foarte uşor. Eu sunt foarte calm, dar cumva te scot din sărite prin felul meu de a fi. De multe ori sunt absent, deşi sunt acolo.

Plec departe o oră, două, trei, n-ai ce să vorbeşti cu mine, sunt atent la foarte multe lucruri. Plec zile întregi, o lună, două, te miri pe unde. Adică nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare”, a spus Smiley la Podcast-ul Fain&Simplu al lui Mihai Morar, cu ceva timp în urmă.

I-a cerut voie iubitului să se întoarcă la Asia Express

În cadrul unui vlog pe YouTube, vedeta de la Antena 1 şi-a întrebat „jumătatea” dacă-i permite să revină la TV, încă de pe acum. Gina i s-a adresat lui Smiley cam cu jumătate de gură, semn că a presimţit că tatăl copilului are dubii.

Smiley: ”Te-ai mai întoarce la Asia Express?”

Gina Pistol”Mă mai lași?”

Smiley: ”Nu știu, mai vedem, mai negociem!”