Decizie radicală luată de Liviu Vârciu. Anunțul i-a luat prin surprindere pe fanii săi: „Am reușit”

Decizie radicală luată de Liviu Vârciu. Anunțul i-a luat prin surprindere pe fanii săi: „Am reușit”
Sursa Foto: Instagram/@liviu_varciu

De curând, Liviu Vârciu a ținut să facă un anunț. Acesta a vorbit în emisiunea „Xtra night show”, difuzată la Antena Stars și prezentată de către Dan Capatos, despre faptul că își dorește să renunțe la viciul pe care îl au foarte mulți oameni.

Ce schimbare vrea să facă Liviu Vârciu în viața lui

Se pare că prezentatorul emisiunii „Prețul cel bun” își dorește să renunțe la fumat, făcând chiar și ceva în acest sens.

Liviu Vârciu a reușit să se abțină din a fuma mai bine de 18 ore.

„Eu vreau să mă las de fumat! Da, vreau să mă las de fumat! Am reușit, am 18 ore”, a declarat Liviu Vârciu.

@starloveib♬ sunet original – STARLOVEIB

Necazurile de ordin financiar nu le ocolesc nici pe vedete

Din ce în ce mai multe persoane publice avertizează cu privire la diferențele de costuri care trebuie achitate pentru a acoperi consumul la o locuință. Liviu Vârciu le-a dezvăluit fanilor ce modificări a mai făcut la casa în care locuiește și cum se descurcă în această perioadă cu facturile.

Vedeta a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că a primit o factură de 5.500 lei, motiv pentru care a decis că este momentul să facă o schimbare, menită să economisească.

Acesta s-a hotărât să-și monteze panouri fotovoltaice pe casă. În luna iulie 2022, vedeta de televiziune anunța că urmează să strângă bani pentru a pune în practică un proiect cu o importanță deosebită.

Mi-am pus panouri fotovoltaice pe casă. O să vedeți la final cât îmi venea curentul și cât îmi vine acum. Mi-au venit gazele 55 de milioane. Păi să mă…”, a declarat Liviu Vârciu, într-un InstaStory publicat pe contul său de Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe