Cum a început povestea de dragoste dintre Dem Rădulescu și actrița Adriana Șchiopu

Cum a început povestea de dragoste dintre Dem Rădulescu și actrița Adriana Șchiopu

Anul acesta se împlinesc 20 de ani decând celebrul actor Dem Rădulescu a plecat dintre noi. Cu o caireră și un talent impresionant, starul a cucerit imediat inimile românilor, iar în viața personal s-a bucurat de inima celei care i-a fost alături până în ultima clipă. Adriana Schiopu și Dem Rădulescu s-au căsătorit în 1984, iar împreună au o fiica, actrița Irina Rădulescu.

Născut la data de 21 septembrie 1931, Dem Rădulescu s-a bucurat de un succes de proporții pe scenă și în fața camerelor de filmat. Unul dintre cele mai consacrate roluri, care l-a auds în fața românilor din toată țară a fost Gogu Steriade, din seria de filme B.D.

Povestea de dragoste alături de actrița Adriana Șchiopu a început cu mulți ani în urmă, iar în fața altarului au ajuns în 1984. Din cele povestite chiar de fiica actorului, Dem Rădulescu s-ar fi îndrăgostit de mama ei pe vremea când aceasta a venit în București, să-l cunoscă, pentru că voia să dea la Facultatea de Teatru.

Povestea de dragoste dintre Dem Rădulescu și Adriana Șchiopu

Într-un interviu, fiica marilor actori, Irina Rădulescu a povestit cum s-au cunoscut părinții ei, dar și cum a început povestea de iubire dintre cei doi.

Fiica actorului povestește că el a remarcat-o pe Adriana Șchiopu și a ținut-o minte mult timp. Mai mult decât atât, celebrul actor nu a invitat-o imediat în oraș, iar relația lor nu a început atunci când s-au cunoscut, ci după mai mult timp, semn că Dem Rădulescu a avut foarte multă răbdare.

„Este o poveste foarte frumoasă. Mama avea 18 ani, era la Constanța la liceu şi voia să dea la teatru şi o cunoştinţă îl știa pe actorul Dem Rădulescu de la Bucureşti. S-a dus la Bucureşti mama şi tata avea repetiţie la Teatrul Naţional și a chemat mai mulţi tineri pe care urma să îi asculte în ziua respectivă, după repetiţie. Mama îmi povestea că erau nişte fete machiate, cu fuste. „Eu eram de la malul mării, naturală, cu părul în vânt”. Tata cred că a scanat-o. Fireşte că nu au fost împreună, dar din momentul ăla el întotdeauna a fost prezent. Unde se întorcea ea, era şi el. S-au căsătorit după mai mulţi ani. Dar el era acolo. A văzut-o, a stat în banca lui. Când ne păleşte iubirea, suntem şi răbdători”, a povestit ea, potrivit Dcnews.ro.

La momentul la care Irina a venit pe lume, 1986 viața cuplului Rădulescu – Șchiopu s-a bucurat de o reală binecuvântare.

Marele actor povestea că ea și mama ei, Adriana Șchiopu sunt femeile din viața lui, care îi asigură spatele. „Un copil la fel de minunat ca şi mama ei. Ele îmi asigură spatele. Nu ai spate nu faci nimic în viaţă!”, spunea marele actor în trecut, potrivit Libertatea.

Dem Rădulescu ca tată pentru actrița Irina Rădulescu

În vârstă de 33 de ani, Irina Rădulescu a mai povestit în trecut și cum era viața de familie în căminul celor doi actori. Adriana Șipoteanu și Dem Rădulescu s-au bucurat împreună și de rolul de părinți, pe care l-au jucat într-unul dintre cele mai provocatoare teatre, viața reală. Împreună cei doi au o fată, pe Irina Rădulescu, ce a urcat pe scena teatrului la 10 ani de la moartea tatălui ei.

„La noi în casă era o atmosferă foarte relaxată, foarte ludică. El fiind un copil mai mare și punându-se mereu la mintea mea, ne feream mereu să nu ne zică mama vreo două (râde). Ea era mai cu disciplina, tata era în admirația mea totală, tot ce ziceam eu era literă de lege pentru el. Așa că singura care mai impunea ceva în casă trebuia să fie ea. Noi doi eram copiii și eram atenți mereu să nu o supărăm (râde). Era un râs continuu în casă pentru că ea fiind, la rândul ei un suflet foarte tânăr, râdea mereu de noi. Aveau mereu schimburi de replici amuzante și țin minte că râdeam mereu”, a mărturisit fiica lui Dem Rădulescu pentru Life.ro.

Ultima oră
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Cine sunt liberalii din Biroul Executiv al formațiunii (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)