Depp a deschis cutia Pandorei, acum și Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie

Depp a deschis cutia Pandorei, acum și Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie
Brad Pitt și Angelina Jolie în vremurile în care se iubeau, sursă foto: captură YT

Johnny Depp pare că a stabilit un precedent periculos căci acum și Brad Pitt i-a pus gând rău Angelinei Jolie, considerând că a acţionat cu „rele intenţii” atunci când a luat o decizie care îl afectează direct.

Pa dragoste, bine ai venit ranchiună

Dragostea lor invidiată în toată lumea a dispărut, ca şi cum n-ar fi existat iar Brad Pitt şi Angelina Jolie nu mai sunt Brangelina ci sunt acum la cuţite, actorul căutându-și dreptatea în instanţă. Pitt nu poate să înţeleagă de ce fosta sa soţie a vândut o parte de podgoria pe care o deţineau împreună unui oligarh rus. Starul consideră că Jolie l-a forţat să se asocieze cu „un străin cu intenţii toxice”.

Castelul Foto: Hepta.ro

Angelina Jolie, în vârstă de 47 de ani, a vândut jumătate din afacerea Chateau Miraval unei companii conduse de Yuri Shefler, proprietarul companiei care produce emblematica vodcă rusească Stolichnaya, redenumită Stoli, potrivit Daily Mail. Castelul din sudul Franței, unde cuplul s-a căsătorit în 2014, a devenit „pasiunea” lui Pitt și, sub îndrumarea sa, a devenit locul în care se produce unul dintre cele mai renumite vinuri rose.

Surse apropriate celor doi spun că momentul vânzării a fost legat de decizia unui judecător de a emite o hotărâre provizorie care să-i acorde lui Pitt custodia comună a celor șase copii ai lor.

Urmăriți B1TV.ro și pe