Dorian Popa a făcut un anunț oficial pe rețelele de socializare conform căruia familia lui se va mări cu încă un membru

Dorian Popa a făcut un anunț oficial pe rețelele de socializare conform căruia familia lui se va mări cu încă un membru

Dorian popa este în al nouălea cer după ce a aflat că familia lui se va mări cu încă un membru, iar vestea a fost împărtășită cu fanii săi de pe rețelele de spcializare care au reacționat imediat.Fratele acestuia, pe nume Ciprian, va deveni tată și astfel, Dorian Popa se va putea lăuda cu statutul de unchi!

Dorian Popa, pe cale să devină unchi

Fratele cântărețului Dorian Popa, pe nume Ciprian, va deveni tată și astfel, Dorian Popa se va putea lăuda cu statutul de unchi.

Celebrul cântăreț și actor al serialului Sacrificiul difuzat de Antena 1 a dezvăluit pe rețelele de social media că va deveni unchi, iar fanii lui au fost foarte încântați când au aflat că viața artistului este pe cale să se schimbe. De la aflarea veștii, în familia lui Dorian Popa este o bucurie imensă. Anunțul a fost făcut pe pagina de Instagram a cântărețului, care a postat o ecografie cu bebelușul pe care familia îl așteaptă cu sufletul la gură, scrie a1.ro.

Postarea lui Dorian Popa a făcut senzație și a stârnit curiozitate, având în vedere faptul că bucuria acestuia a fost atât de mare, nu este exclus ca în viitorul apropiat să auzim o veste similară, iar artistul să devină și el tătic.

Inițial, când au văzut poza cu ecografia de la Instastory, fanii au crezut că Dorian Popa este cel care se pregătește să devină tătic, dar artistul a anunțat că se pregătește să devină unchi și toată lumea a înțeles exact cum stau lucrurile.

Cum arăta Dorian Popa când era adolescent?

Dorian Popa este unul dintre cele mai grele nume în lumea mass-media, are o carieră de succes și de mai bine de șase ani traiește o frumosă poveste de dragoste alături de Claudia. Artistul este un mare împătimit al sportului și a ajuns să aibă un corp bine tonifiat pe care mulți îl invidiază și se întreabă cum a reușit, dar puțină lume știe cum arăta el în periada liceului.

„Doamne, cum arăta. ce schimbare! Nu ai fi zis că ajunge să arate atât de bine”, „De abia te-am recunoscut!”, „Ce față aveai, măi Doriane”, „Ești imposibil de recunoscut”, au fost câteva dintre comentariile fanilor. Anii au trecut și Dorian Popa a devenit tot mai mare. Și la propriu, și la figurat.

Dorian Popa a devenit cunoscut în 2011 după ce a jucat în serialul “Pariu cu viața”, și a cântat în trupa ”LalaBand”. După ce trupa s-a destrămat, Dorian a început o carieră solo.

Când vine vorba de programul lui zilnic, cântărețul a povestit la un moment dat: “Până la ora 12:00 sunt la birou, unde lucrez la afacerea mea cu haine. Merg la sală, iar apoi mă duc la studio pentru repetiții. Seara mă găsește alături de iubita mea și cele două pisici ale noastre.” Cântărețul este foarte atent la alimentație, mai ales că vrea să fie mereu în formă. Laptele este un aliment care nu îi lipsește din meniul zilnic. Dorian bea mult lapte, aproape un litru și jumătate pe zi.

Tags: