Dorian Popa, primele declarații despre copil. Ce a spus artistul când a aflat că familia Popa se mărește: „M-a luat pe neașteptate” (GALERIE FOTO)

FOTO: Facebook: Dorian Popa

Dorian Popa este în culmea fericirii. Recent cânărețul a aflat că familia Popa se va mări cu încă un membru. Bebelușul mult așteptat urmează să vină pe lume, iar deocamdată nu sunt cunoscute detalii despre tatăl copilului.

În urmă cu câteva zile, Dorian anunța pe contul său de Instagram că familia Popa se bucură de vestea pe care tocmai ce au primit-o. Fratele artistului urmează să devină tatic. Dorin a primit știrile de familie pe Whatsapp, după ce fratele său i-a trimis imagini cu radiografia, scrie Spynews.ro.

Actorul din serialul Sacrificul și restul membrilor familiei îl așteaptă micuț cu sufletul la gură. Cântărețul i-a anunțat chiar și pe fanii internauți că urmează să devină unchi, postând un mesaj simatic și emoționant pe contul său de Instagram. „Poți să îmi spui unchiul Popa”, a scris cântărețul alături de o fotografie cu radiografia cumnatei sale, informează sursa citată anterior.

Dorian Popa așteaptă cu nerăbdare copilul

Postarea artistului a stârnit controverse în mediul online. Având în vedere cât de mult s-a bucurat Dorian pentru fratele lui, nu ar fi exclus ca în viitorul apropiat să ne dea și el vestea ce mare. E clar că artisul îngrăgește copiii.

Artistul a povestit că fratele său l-a informat în urmă cu câteva zile, într-un mesaj pe whatsapp. Mai mult decât atât, Dorian a mai povestit și că soția fratelui său este însărcinată în 14-15 săptămâni și că i se pare că bebelușul din burtică face cu mâna la „cameră”. Să spere oare Dorian că micuțul îi va moșteni talentul?

„Mi-a spus acum trei-patru zile. Mi-a trimis pe Whatsapp pozele ecografiei care m-au surprins extrem de tare pentru că eu nu am mai văzut în viața vieților mele un bebeluș care să facă cu mâna. Ziceai că e Photoshop. E în 14-15 săptămâni”, a mărturisit artistul potrivit sursei citate mai sus.

Dorian Popa și fratele său, glume pe seama cui va face primul un bebeluș

Fratele lui Dorian și iubita lui sunt împreună de mai puțin timp ca artistul și Babs. Astfel că în familie se pare că existau glume între frați despre cine o va face primul pe Mamișor bunică. „Sunt foarte fericit. Mă bucur pentru fratele meu. Sincer să spun, m-a luat pe neașteptate pentru că eu am o relație mai veche decât a lui și el chiar făcea mișto de mine (…) Vezi cum e? Nu e pentru cine se potrivește, ci pentru cine se nimerește”, a mai adăugat artistul, scrie Spynews.ro.

Relația cu Babs și un posibil copil pentru Dorian Popa

Sigur că artistul nu putea să nu fie întrebat când are de gând să devină și el tată, având în vedere că familia trece acum prin cele mai fericite momente. Dorian a mărturisit că își dorește un copil, însă consideră Dumnezeu este cel care va aduce acest moment în viața lor, la timpul potrivit.

„Normal că ne-am gândit. Întotdeauna ne-am gândit. Considerăm că Dumnezeu va aduce momentul în viața noastră atunci când va considera de cuviință”, a zis Dorian.

Dorian și Babs sunt înpreună de mai mulți ani. Claudia Iosif, pe numele ei, are 36 de ani și a recunoscut în mai multe rânduri că nu crede în căsătorie, însă își dorește foarte mult copii alături de iubitul ei, scrie Viva.