Dorian Popa și-a luat încă o „jucărie” de lux. Cât costă mașina la care visa interpretul

Dorian Popa și-a luat încă o jucărie de lux. Cât costă mașina la care visa interpretul
Foto: captura video.

Dorian Popa este unul dintre cei mai de succes interpreți din showbizul autohton. Artistul încasează sume uriașe de bani și poate să-și permită mai multe „jucării” de lux.

Cât costă visul lui Dorian Popa

Cântărețul și-a cumpărat o mașină de vis și anume un Lamborghini Huracan. Se pare că vedeta a decis să se răsfețe. Mașina cu peste 600 de cai putere va fi livrată în România abia peste șapte luni. Aceasta costă 290.000 de euro.

„Se comandă pe 30 mai, pentru că pe 1 iunie am concert, pe 2 iunie am concert și nu vreau să se facă 3, că mi-e că nu mai ajung. Mă duc eu pe 30, că banul dat e ban dat. Șapte luni mi-au spus cei de la Lamborghini, de la reprezentanță, eu i-am rugat să fie început de 2023, pentru că, dacă tot cumpăr o mașină nou-nouță, să fie în cartea de identitate 2023, că e păcat! ”, a precizat Dorian Popa  pentru cancan.ro.

Dorian Popa încasează sume uriașe de bani

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa câștigă sume uriașe din Instagram și din YouTube. Cântărețul se bucură de milioane de abonați, iar rezultatele vin deja de la sine. Vedeta poate câștiga bani cât pentru o casă din vizualizări, așa cum a declarat chiar el.

Dorian Popa se bucură de multă popularitate în mediul online, iar recent a decis să investească banii și în domeniul imobiliarelor. Cântărețul are inclusiv un plan de business și chiar aspiră să facă o avere impresionantă.

Vedeta face sume frumușele din vizualizări, iar acestora li se adaugă, cu siguranță, contractele de publicitate și de imagine pe care cântărețul le are.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

„Fac aproape o casă din vizualizări! O casă nu la preț de vânzare, la preț de construcție, tot e bine! Dacă eram pe monetizarea de afară, nici nu le mai vindeam! Le închiriam, aveam venit pasiv, chiar asta spunea colegul și bunul prieten Dan Negru”, a spus Dorian Popa, pentru Cancan.ro. 

Urmăriți B1TV.ro și pe