Drama neștiută prin care a trecut Bianca Brad: Acum șase ani am fost diagnosticată cu cancer la sân

Drama neștiută prin care a trecut Bianca Brad: Acum șase ani am fost diagnosticată cu cancer la sân
Actrița Bianca Brad / Foto: Facebook / Bianca Brad

Bianca Brad este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Sunt puțini însă cei care știu drama prin care actrița a trecut, în urmă cu șase ani. Frumoasa blondă a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă, cancerul.

Viața Biancăi Brad nu a fost una lipsită de drame și de momente neplăcut, dar întotdeauna a reușit să meargă mai departe și mai ales să rămână o femeie puternică.

Bianca Brad, diagnosticată cu o boală nemiloasă: cancerul

Recent, frumoasa actriță a povestit drama cumplită pe care a trăit-o în urmă cu șase ani, când a primit diagnosticul. Vedeta a mărturisit că și-a păstrat în permanență credința, iar atunci când simțea că nu mai poate se ruga.

„În urmă cu 6 ani am fost diagnosticată cu cancer la sân, în 2015. A fost un șoc mare. Inițial am vrut să fac tratamentul convențional dar în urmă unei întâmplări, m-am răzgândit și am mers cu medicina alternativă!

6 ani de zile nu am spus nimic pentru că am vrut să o protejez pe mama mea, care a aflat azi, chiar înainte să vin aici, la acest eveniment! 6 ani de zile am fost pe terapii, am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul făcut în tăcere… am fost singură! De câte ori am crezut că nu mai pot, m-am rugat”, a mărturisit Bianca Brad, la Prima TV, relatează Click.ro.

Bianca Brad: Important este să lași frica în voia lui Dumnezeu

Actrița a fost operată ultima dată pe 8 aprilie și spune că acum este bine. Vedeta știe că există riscuri ca boala să revină, dar spune că nu o mai interesează părerile oamenilor din jur, iar cel mai important este că a scăpat de frică.

Bianca Brad a recunoscut că niciodată nu i-a spus mamei sale că suferă de cancer, până în ziua în care a mers la emisiunea lui Cristi Brancu, acolo unde știa că va vorbi despre boala nemiloasă.

Am fost operată pe 8 aprilie cu reconstrucție imediată. Acum sunt foarte bine. Nu mă mai interesează ce spune lumea, că o sa revină cancerul. Important e să lași frica în voia lui Dumnezeu. Dacă crezi în Dumnezeu, frica nu are loc.

Încercările ne sunt date în viață spre binele nostru. Și eu am fost revoltată. Întâi am zis că mi-a luat fetița. În 2013 am avut alt șoc, de la care mi s-a tras această boală. Dar am reușit s-o înving numai cu ajutorul lui Dumnezeu”, a povestit Bianca Brad, despre lupta cu cancerul la sân.

Viața Biancăi Brad nu a fost una lipsită de evenimente neplăcute. În urmă cu 13 ani, actrița a pierdut un copil, când inima micuțului a încetat să mai bată chiar înainte de naștere. Ani de zile s-a luptat cu depresia, iar în 2013 a mai primit o lovitură, când soțul său a fost arestat în San Diego, pentru terorism, fiind eliberat un an mai târziu.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său