După o căsnicie de 17 ani, Francesco Totti și Ilary Biasi divorțează

După o căsnicie de 17 ani, Francesco Totti și Ilary Biasi divorțează
După o căsnicie de 17 ani, Francesco Totti și Ilary Biasi divorțează, sursă foto: captură YT

Francesco Totti și Ilary Blasi se despart după o căsnicie de 17 ani, plus 3 ani de relație. Cei doi au emis câte un comunicat în această seară, iar presa din Italia a vuit pe tema divorțului lor, potrivit gsp.

Deși cu părere de rău, Totti și Blasi își spun adio

„După 20 de ani împreună și 3 copii superbi, căsnicia mea cu Francesco s-a terminat. Procesul de separare va rămâne privat și nu voi mai face alte declarații. Vă invit să evitați speculațiile”, a transmis Ilary Blasi.

Francesco Totti și Ilary Blasi se despart după o căsnicie de 17 ani, plus 3 ani de relație, sursă foto: captură YT

La rândul său, Totti a replicat: „Am încercat să depășim criza matrimonială, dar am înțeles că alegerea de a ne despărți era inevitabilă, deși dureroasă. Tot ce am spus și am făcut lunile acestea a fost pentru a proteja copiii, care vor fi întotdeauna prioritatea mea absolută. Voi continua să rămân alături de Ilary pentru a-i crește, îi port un respect deosebit soției mele”.

Totti a fot cel care a călcat strâmb cu Noemi Bocchi

Francesco Totti (45 de ani) a apărut în februarie lângă noua iubită, Noemi Bocchi (34), la partida AS Roma – Genoa 0-0. Conform publicației Repubblica, Totti și-ar fi înșelat soția și i-ar fi comunicat de-atunci că se desparte de ea pentru a fi alături de Noemi.

Francesco Totti (45 de ani) a apărut în februarie lângă noua iubită, Noemi Bocchi (34), la partida AS Roma – Genoa, sursă foto: captură YT

Sursa citată nota că Noemi Bocchi a asistat la meciul Roma – Genoa din acea lună. Ea s-a așezat la două rânduri în spatele fostului mare fotbalist (imaginea, în galeria foto de mai jos).
În 2021, după ce Totti a avut un accident de mașină, Noemi a fugit de la o petrecere pentru a fi alături de Francesco.

Noemi Bocchi are și ea doi copii dintr-o altă relație, este licențiată în economie, iar fostul ei soț, antreprenor în prezent, a fost în trecut managerul unei echipe de juniori a celor de la Lazio, rivala de-o viață a lui Totti.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”