Edward Sanda și Cleopatra Stratan au luat o decizie radicală! Pavel Stratan e de acord?

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au renunțat la facultate. Foto: Facebook/Edward Sanda, Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt de nedespărțit. Cei doi s-au căsătorit, recent, și trăiesc o poveste de dragoste. Tinerii își construiesc o carieră de succes.

Ce planuri au de viitor

Tinerii au mărturisit că nu vor să obțină studii superioare. Aceștia au renunțat să facă o facultate. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Nu sunt nici eu și nici Cleo la o facultate și nu mi-e rușine. Dacă am face asta nu ne-am mai axa pe muzică. Probabil în viitor o să ne facem și studii superioare. Dacă o să aleg să fac o facultate o să aleg ceva care ar merge mâna în mâna cu muzică. Nu mă văd sa mă las de muzică, este pasiunea mea, viața mea, nu pot”, a precizat Edward Sanda pentru Antena Stars.

Cei doi vor să se lanseze în lumea afacerilor. Îndrăgostiții nu au oferit mai multe detalii despre proiectul la care lucrează, însă, vedetele sunt convinse că aceasta va fi unul de succes.

„Vrem sa ne deschidem si o afacere. (…) Nu spun mai mult, o sa vedeti la momentul respectiv”, a mai adăugat Edward Sanda.

Facultatea nu garantează succesul

Cleopatra Stratan este de aceeași părere. Interpreta nu vrea să irosească timpul în băncile universității. Fiica lui Pavel Stratan susține că facultatea nu îi garantează succesul.

”Nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor o pot face oricând”, a scris Cleopatra Stratan pe rețelele de socializare.

Interpreta nu încetează să lanseze piese noi și să participe la o mulțime de emisiuni Tv. Ceea ce îi permite să ducă un mod de viață decent.

Câți bani încasează Cleopatra Stratan

Soția lui Edvard Sanda este un artist scump. Tarifele acesteia sunt ridicate. Tânăra de 19 ani are multe prestații și câștigă sume record pentru vârsta ei.

Interpreta a ajuns să facă mai mulți bani decât capul familiei, celebrul Pavel Stratan. Artista se bucură de un adevărat succes în showbiz, iar organizatorii o invită la tot felul de evenimente. Potrivit Playtech, Cleopatra câștigă sume uriașe și din materiale publicitare în care apare pe rețelele de socializare.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană