Edward Sanda și Cleopatra Stratan au luat o decizie radicală! Pavel Stratan e de acord?

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au renunțat la facultate. Foto: Facebook/Edward Sanda, Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt de nedespărțit. Cei doi s-au căsătorit, recent, și trăiesc o poveste de dragoste. Tinerii își construiesc o carieră de succes.

Ce planuri au de viitor

Tinerii au mărturisit că nu vor să obțină studii superioare. Aceștia au renunțat să facă o facultate. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Nu sunt nici eu și nici Cleo la o facultate și nu mi-e rușine. Dacă am face asta nu ne-am mai axa pe muzică. Probabil în viitor o să ne facem și studii superioare. Dacă o să aleg să fac o facultate o să aleg ceva care ar merge mâna în mâna cu muzică. Nu mă văd sa mă las de muzică, este pasiunea mea, viața mea, nu pot”, a precizat Edward Sanda pentru Antena Stars.

Cei doi vor să se lanseze în lumea afacerilor. Îndrăgostiții nu au oferit mai multe detalii despre proiectul la care lucrează, însă, vedetele sunt convinse că aceasta va fi unul de succes.

„Vrem sa ne deschidem si o afacere. (…) Nu spun mai mult, o sa vedeti la momentul respectiv”, a mai adăugat Edward Sanda.

Facultatea nu garantează succesul

Cleopatra Stratan este de aceeași părere. Interpreta nu vrea să irosească timpul în băncile universității. Fiica lui Pavel Stratan susține că facultatea nu îi garantează succesul.

”Nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor o pot face oricând”, a scris Cleopatra Stratan pe rețelele de socializare.

Interpreta nu încetează să lanseze piese noi și să participe la o mulțime de emisiuni Tv. Ceea ce îi permite să ducă un mod de viață decent.

Câți bani încasează Cleopatra Stratan

Soția lui Edvard Sanda este un artist scump. Tarifele acesteia sunt ridicate. Tânăra de 19 ani are multe prestații și câștigă sume record pentru vârsta ei.

Interpreta a ajuns să facă mai mulți bani decât capul familiei, celebrul Pavel Stratan. Artista se bucură de un adevărat succes în showbiz, iar organizatorii o invită la tot felul de evenimente. Potrivit Playtech, Cleopatra câștigă sume uriașe și din materiale publicitare în care apare pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe