Elena Gheorghe și Mandinga se reunesc. Ce se va întâmpla cu Barbara Isasi

Elena Gheorghe și Mandinga se reunesc. Ce se va întâmpla cu Barbara Isasi
Sursa foto: Instagram - @elenagheorgheofficial

Elena Gheorghe revine în trupa Mandinga! Artista a colaborat mulți ani cu băieții din trupă, dar ea a plecat, la un moment dat. După ani buni, artista s-a gândit la o colaborare cu aceștia și i-a invitat alături de ea într-un turneu muzical.

Elena Gheorghe a revenit în trupa Mandinga

Elena Gheorghe a revenit în trupa Mandinga. Ea a devenit cunoscută în perioada în care cânta în această trupă. Artista împlinește 20 de ani de carieră muzicală și cu ocazia marii sărbători își dorește să susțină un concert la Sala Palatului, iar printre invitații pe scenă va fi și trupa Mandinga, conform Cancan.

Cât despre Barbara Isasi, ea nu va pleca din trupă odată cu venirea Elenei Gheorghe, ci va cânta alături de ea.

„Având în vedere că-mi rescriu povestea celor 20 de ani de carieră, pe noul album pop pe care îl voi lansa în curând, veți regăsi piese pe care le-am scris inspirându-mă din propriile experiențe de viață: dragostea, prietenia, timpul… Tot ce mi s-a întâmplat în decursul acestor ani înseamnă evoluția, transformarea mea ca om și ca artist. Încă din perioada pandemiei, când am avut mai mult timp la dispoziție să vizualizez ceea ce mi-aș dori să se întâmple în următoarele etape ale carierei mele, mi-am dorit să lansez un album în care, prin muzică și versuri, să împărtășesc poveștile mele de viață, de iubire, de prietenie, dar și această colaborare cu Mandinga, experiență ce m-a ajutat sa devin un om mai ambițios și puternic, un artist dornic să evolueze și să se autodepășească”, a dezvăluit cântăreața.

Colaborarea cu Mandinga, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de carieră ai Elenei

Elena Gheorghe și trupa Mandinga s-au despățit după ce colegii ei ar fi încercat să caute o a doua voce, fără ca Elena să știe. Acesta a fost momentul în care artista a părăsit trupa, dar și momentul în care prietenia lor s-a stricat.

Acum, artista își dorește să se împace cu băieții din trupă și vrea să lanseze o piesă alături de ei și Barbara. Mai mult, Elena l-a contactat și pe toboșarul Ciupi, unul dintre cei mai vechi membri ai trupei. Astfel, colaborarea va fi una de mare succes.

Urmăriți B1TV.ro și pe