Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă

Elena Merișoreanu a trecut prin momente cumplite. Foto: Facebook/Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu a trecut prin clipe teribile. Vedeta a primit o veste tragică chiar înainte să iasă pe scenă.

Elena Merișoreanu  a plâns în hohote

Mama Elenei Merișoreanu a plecat la ceruri. Artista a aflat despre moartea celei mai apropiate persoane în timpul unui concert. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Aceasta noutate a doborât-o. Interpretă nu a mai putut să facă fața emoțiilor și a căzut. Elena Merișoreanu a povestit despre cele mai cumplite momente din viață în cadrul unui interviu la Antena Stars.

Citește și Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”

„Eram la Rapsodia și m-a anunțat să cânt și l-am văzut pe regizor, zice ‘când ieși, am să-i spun ceva foarte trist’. I-am zis ‘nu se poate, spune-mi acum’, dacă-mi spunea nu mai puteam să cânt. Zice ‘mama ta a murit’, în clipa aia am căzut. Lumea aplauda, dar nu am mai putut să ies”, a mărturisit interpreta.

Vedeta a trecut prin Covid-19

Elena Merișoreanu a fost diagnosticată, în septembrie, cu noul coronavirus. Aceasta a fost internată la Spitalul „Matei Balș” din București, acolo unde a primit tratament necesar. Artista este vaccinată, dar recunoaște că a preferat să stea pe mâna medicilor, pentru a primi tratamentul potrivit.

„Personalul de la Matei Balș, medici, infirmiere, asistente, tot personalul este nemaipomenit. (…) Nu știu cum fac față. Cât am stat la Camera de gardă, până m-au investigat, atâta lume, atâtea persoane, zeci de salvări care așteptau să intre și să fie tratați pacienții.

Citește și Răsturnare de situație la Disney! Compania nu va mai fi cum a fost până acum

Nu știu cum fac față aceste persoane care stau mascate, stau vai de capul lor și îi admir și le mulțumesc”, a precizat Elena Merișoreanu, în direct pe B1 TV.

Interpreta a ajuns pe mâinile medicilor

Elena Merișoreanu s-a declarat impresionată de modul în care a fost primită la spital, dar mai ales de puterea de muncă și în special de rezistența medicilor care se ocupă zilnic de consultarea a zeci de pacienți pozitivi.

„Am venit pentru că am fost foarte rău. Dacă eram bine, eram acasă și încă sunt sub tratament. Dar am apucat pe mâini bune. O să rămân aici până o să fiu sănătoasă”, a mai adăugat Elena Merișoreanu, referitor la tratamentul pe care îl primește la Matei Balș, acolo unde spune că a fost extrem de bine primită.

Citește și S-a aflat numele celui mai bun influencer din România

Ultima oră
15:35 - Rusia așteaptă săptămâna viitoare un răspuns din partea SUA cu privire la cererile sale. Dialogul dintre Moscova și Washington va continua, spune Serghei Lavrov după discuția de la Geneva
15:11 - Serbia oprește proiectul de 2,4 miliarde dolari al anglo-australienilor de la Rio Tinto. BBC: Este fără îndoială tentant să căutăm o legătură între cazul Djokovic și decizia Belgradului
15:11 - Marcel Ciolacu, despre o eventuală retragere a sprijinului pentru liderul sindical din STB: „Cred că mai există o posibilitate – pleacă acasă Nicuşor Dan” (VIDEO)
15:07 - Ce spune Jonathan, fiul Nicolei, despre relația pe care o are cu Kira Hagi în afara scenei
14:52 - Nicușor Dan: STB se confruntă cu mai multe probleme concrete. E absurd că aceste chestiuni concrete pe care și le doresc oamenii nu au făcut parte din lista de revendicări a sindicatului (VIDEO)
14:40 - Klaus Iohannis a convocat pentru miercuri şedinţa CSAT. Pe agendă, situaţia de securitate în zona Mării Negre şi pe Flancul Estic al NATO
14:30 - Reacţia virulentă a lui Mircea Geoană, după ce Rusia a cerut retragerea forţelor militare NATO din România
14:30 - Greva STB e ilegală, a decis Tribunalul București. Instanța a dispus reluarea imediată a activităţii
14:14 - Jucătoarea lui Darren Cahill a produs surpriza zilei la Australian Open. Victorie în trei seturi cu Naomi Osaka, multiplă câștigătoare de Grand Slam
14:06 - Prognoza meteo pentru finalul lui ianuarie și luna februarie 2022. Când vine gerul și când se instalează temperaturile de primăvară