Elena Merișoreanu: Am fost şocată să aflu că a murit Gabi Luncă. Să-i facă Dumnezeu drum liniștit spre cer

Elena Merișoreanu: Am fost şocată să aflu că a murit Gabi Luncă. Să-i facă Dumnezeu drum liniștit spre cer
Captură Video - Antena 1

Reacție emoționantă a artistei de muzică populară Elena Merișoreanu la aflarea veștii că îndrăgita Gabi Luncă a încetat din viață, în urma infectării cu coronavirus. Merișoreanu a mărturisit că a fost șocată când a aflat că, după Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu, și Gabi Luncă a fost răpusă de aceeași boală.

Elena Merișoreanu a ținut să le transmită celor care nu cred că există coronavirusul și care refuză să poarte măștile să meargă o zi într-un spital în care sunt tratați pacienții COVID.

Cântăreața Elena Merișoreanu, reacție la moartea artistei Gabi Luncă

„Nu pot să cred Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu și acum doamna Gabi. Am fost şocată când mi-aţi dat vestea. Câte inimi au bucurat oamenii aceștia, să aibă așa o moarte…”,

Doar cei care nu cred, care țin măștile pe jos, poate că ar trebui să meargă o zi în spital să vadă cum stau oamenii ăia (n.r medicii) îmbrăcați și nu beau apă și nu merg la toaletă. Soțul meu a ieșit din spital și a zis că este îngrozitor pentru oamenii aceia care ne îngrijesc.

I-a luat Dumnezeu așa de repede. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace, să le facă drumul liniștit spre cer, că au făcut numai bine, au bucurat atâtea suflete pe pământul ăsta. Muzica lăutărească a stat pe mâine acestor oamenii în gâtul lor, în sufletele lor curate și dragi.Doamna Gabi era o persoană deosebită”, a spus Elena Merişoreanu, pentru Antena 3.