Eliza și Cosmin Natanticu, la un pas de despărțire. Ce au pățit concurenții de la Asia Express

Eliza și Cosmin Natanticu, la un pas de despărțire. Ce au pățit concurenții de la Asia Express
Eliza și Cosmin Natanticu, la un pas de despărțire

Eliza și Cosmin Natanticu, concurenți de la Asia Express și soți în viața reală au avut tensiuni în viața de familie.

Lecții dureroase, predate de Cosmin Natanticu

Eliza și Cosmin Natanticu formează echipă nu doar în cadrul emisiunii Asia Express, ci și în viața reală. Cei doi au trecut printr-un moment dificil, riscând să ajungă până la divorț.

Eliza Natanticu a vorbit despre experiențele trecute și a povestit despre cele mai cumplite momente din căsnicie. Femeia își amintește cum Cosmin a participat la o competiție și s-a întors acasă total diferit. Iubitul Elizei s-a schimbat mult, iar comportamentul acestuia o punea pe gânduri angoase.

”Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă. S-a întors și nu mai era cum era, când a intrat în cameră îl vedeam. Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect. Trebuie să lași de la tine, trebuie să vrei, să lași de la tine ca lucrurile să funcționeze”, a mărturisit Eliza Natanticu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Cosmin Natanticu a primit o palmă peste față

În ciuda dificultăților, cei doi au reușit să ajungă la echilibru și nu au ajuns să-și pună capătul relației. Eliza spune că momentul de cumpănă a durat o lună. Atunci când aceasta a decis să plece, Dumnezeu i-a trimis un înger și i-a dat două-trei palme lui Cosmin, determinându-l să nu o piardă.

La final, cei doi s-au împăcat. Momentan, soții Natanticu se luptă pentru primul loc și marele premiu de la Asia Express. În ciuda obstacolelor, cei doi fac fața provocărilor și merg mai departe.

”Au fost multe lucruri care ne-au dat de furcă amândurora”, a remarcat Cosmin Natanticu pentru Click.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Eliza (@eliza_natanticu)

Ultima oră
21:18 - Marcel Ciolacu, de Hanuca: Țările noastre se bucură de relații puternice, consolidate prin încredere și prietenie, care au făcut din Statul Israel cel mai apropiat aliat al României în Orientul Mijlociu (VIDEO)
20:58 - Prima imagine a variantei Omicron arată că are mult mai multe mutații decât tulpina Delta (FOTO)
20:45 - „Vaccinurile disponibile oferă o protecție robustă la varianta omicron”!
20:23 - Cinci persoane au ajuns la spital după un accident între un autoturism și un TIR, în județul Cluj. Un bărbat a fost rănit grav
20:07 - Legendarul Frank Williams, fondatorul echipei de Formula 1 Williams Racing, a murit la 79 de ani
20:00 - Referendum rezolvă disputa: elvețienii acceptă certificatul pandemic
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)