Emily Burghelea este în culmea fericirii. Prezentatoarea TV urmează să devină mamă pentru a doua oară: „Mi-a fost rău cum nu mi-a mai fost vreodată”

Emily Burghelea este în culmea fericirii. Prezentatoarea TV urmează să devină mamă pentru a doua oară: „Mi-a fost rău cum nu mi-a mai fost vreodată”
Sursa Foto: Instagram/@emilyburghelea

Emily Burghelea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, Andrei, bărbatul alături de care și-a întemeiat o familie frumoasă, împreună având o fetiță, pe Amedea.

De curând, vedeta a ajuns de urgență la spital din cauza stărilor de rău. Se pare însă că nu era vorba despre o problemă de sănătate, ci despre o nouă sarcină.

Emily Burghelea este însarcinata pentru a doua oară

Una dintre cele mai îndrăgite vedete din România va deveni mamă pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de frumoasa blondină, care a postat pe Instagram un test de sarcină cu un rezultat pozitiv.

Emily Burghelea intrase în direct și făcea un reportaj pentru emisiunea „Vorbeşte lumea”, atunci când a început să i se facă rău. A ajuns pe perfuzii, la spital, după ce a fost transportată de urgență cu ambulanța. Mare i-a fost mirarea atunci când medicii i-au dat vestea că, de fapt, este gravidă pentru a doua oară.

@iubitul_lui_emily ești gata pentru doi ??? Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii, SUNT ÎNSĂRCINATĂ !!!!!!! O sa mai avem un copil!!!!!”, este anunțul făcut de Emily Burghelea.

Azi am trecut de la agonie la extaz. Am plecat din emisiune, de urgenţă la spital, mi-a fost rău cum nu mi-a mai fost vreodată, dar vărsăturile şi stările de leşin anunţau, de fapt, că familia noastră se măreşte!! Bebe nu ştia ce să mai facă, ca să ne dăm seama că este acolo”, a mai scris vedeta pe contul său de Instagram.

Frumoasa blondină mărturisea în urmă cu puțin timp cât de minunată este Amedeea și cum s-a schimbat viața după apariția copilului.

Amedea este minunea care ni se întâmplă nouă de 1 an și 2 luni zilnic. Iar o minune te poate schimba doar în bine! Ne înțelegem perfect, face parte din mine, înțeleg tot ce îmi spune, comunicăm extrem de bine. Este tot ce mi-am dorit vreodată!

Ne petrecem tot timpul împreună cu Amedea. Ne place să ne plimbăm în parc, să ne giugiulim înainte de culcare. Iar în momentul în care am evenimente la care trebuie să particip mă despart cu greu de ea.

Dar știu că rămâne în grija lui Andrei care îi acordă toată dragostea care îi lipsește când sunt eu plecată pentru scurt timp, a declarat Emily Burghelea, potrivit WOWbiz.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră