Experința Andreei Bănică de pe insula din Italia. Vacanța din Sardinia: „Este un vis!”

Experința Andreei Bănică de pe insula din Italia. Vacanța din Sardinia: „Este un vis!”
Foto: Instagram

Îndrăgostiții, Andreea Bănică și soțul său, au ales momentul potrivit pentru a se bucura de vacanță. După câteva zile petrecute în Sardinia, cei doi au putut dezvălui prin ce i-au impresionat împrejurimile Italiei.

Andreea Bănică este extrem de activă în mediul online, astfel că nu este zi în care să nu împărtășească cu cei dragi și toți cei care o urmăresc diferite momente din viața ei, astfel că nici din vacanță nu a putut să nu vină cu imagini de senzație.

Vacanța Andreei Bănică în Sardinia

Momentele de intimitate trăite ce cuplu în Sardinia au fost conform așteptărilor. Nu doar apa cristalină a impresionat-o pe frumoasa artistă, ci și peisajul de vis și numeroasele lucruri pe care le-a putut face în compania soțului ei, Lucian. Ei au făcut înconjorul insulei pe scutere și au servit masa într-un restaurant de lux, scrie Spy News.

„Astăzi am ajuns pe o altă insulă din Sardinia, Madalena, absolut superb. Am închiriat scutere și ne-am plimbat toată insula. Ne-am oprit la un restaurant mic de familie, este totul foart frumos. E un vis, apa este superbă, plaja la fel, curată, nisip fin, absolut superb. Este un vis!”, le-a povestit Andreea Bănică fanilor din mediul online.

Cât scoți din buzunar pentru un sejur în Sardinia

Vacanțele golesc buzunarul vedetelor. De exemplu, Andreea Bănică a ales să facă cunoștință nu doar cu peisajele din Sardinia, ci și de o altă insulă din apropiere.

Bineînețeles, după numeroasele recenzii pozitive din partea Andreei Bănică, toată lumea se întreabă cât costă un sejur aici, așa că noi vă dezvăluim faptul că pe o noapte de cazare la un hotel de trei stele trebuie să scoți din buzunar în jur de 2.000 de lei, astfel că un sejur te duce la mii de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:36 - Demografia Germaniei s-a echilibrat cu 843.000 refugiați din Ucraina, majoritatea femei și copii
13:35 - Mașinile electrice garantează autonomii din ce în ce mai bune. Modelul care duce până la 836 de kilometri cu o singură încărcare (FOTO)
13:32 - Claudiu Năsui acuză PSD și PNL că sabotează eliminarea măririlor de salarii la parlamentari și primari: Credem că doar parlamentarii vor fi scoși din ecuație, lăsând acolo toate celelalte categorii de bugetari (VIDEO)
13:09 - Alt oligarh rus anchetat de fraudă în Occident: anchetatorii i-au confiscat ouăle Fabergé
13:03 - Simona Halep împlinește 31 de ani. Fostul lider WTA a avut un an „plin cu de toate” și va sta departe de circuit până în 2023
12:59 - Motivul pentru care Victor Slav nu a participat la ziua de naștere a fiicei sale, Sofia: „A fost invitat, doar că …”
12:43 - Acord politic între PSD și PUSL. Gabriela Firea: Ne propunem să analizăm mai concret și mai aprofundat care sunt nevoie sociale și economice ale românilor. Vrem să venim cu măsuri țintite (VIDEO)
12:40 - Japonia cere Rusiei să prezinte „scuze oficiale”, după ce FSB a arestat un consul nipon
12:30 - Nostradamus a prezis când va începe Al III-lea Război Mondial. Coincidenţele cu ce se întâmplă în Ucraina sunt prea mari. Profetul a avut dreptate cu moartea Reginei
12:28 - Captivă între interesele Rusiei și ale UE, Serbia a semnat un acord de consultări cu Lavrov, chiar la ONU. În același timp condamnă referendumurile Kremlinului din teritoriile ucrainene