Familia lui Gerard Pique reacționează la atacurile venite din partea Shakirei

Familia lui Gerard Pique reacționează la atacurile venite din partea Shakirei
Parchetul din Barcelona va cere opt ani de închisoare pentru Shakira. Foto: Hepta - Bestimage / Patrick Bernard - Thierry David

Tatăl fotbalistului Gerard Pique a reacționat la atacurile din partea Shakirei, venite prin intermediul celei mai recente piese muzicale ale cântăreței. Joan Pique și-a schimbat fotografia de profil de la contul de Whatsapp folosind o imagine din filmul “Dansând cu lupii”, scrie marca.com. 

Potrivit presei spaniole, și mama fotbalistului spaniol a fost deranjată de versurile acestei melodii și le-ar fi spus apropiaților că nu vrea să mai asculte vreo piesă a Shakirei.

În schimb, fratele Shakirei, Tonino, consideră că sora lui “a făcut dreptate” după a lansat ultima melodie, prin care își exprimă sentimentele față de relația cu Pique.

Melodia în care Shakira îl atacă pe Gerard Pique

Shakira a explicat de ce a compus piesa cu versuri care fac trimitere la despărțirea de Pique. Cântăreața a explicat că versurile au ajutat-o să se descarce, pentru a putea trece mai repede peste divorț.

„Pentru mine a fost un catharsis, o eliberare. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge direct pe locul 1, la 45 de ani, cu o melodie în limba spaniolă.

Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante. Femei care susțin ceea ce simt și gândesc și care ridică mâna atunci când nu sunt de acord cu ceva, în timp ce altele ridică din umeri.

Ele sunt inspirația mea. Iar această realizare nu este a mea, este a tuturor. Trebuie să ne ridicăm, nu așa cum ne spune societatea, ci în felul nostru, pentru a merge mai departe pentru copiii noștri, părinții noștri, cei care au nevoie de noi și care cred în noi.”, a scris Shakira, pe Instagram.

La doar două zile după lansarea melodiei, Gerard Pique a anunțat că liga de mini-fotbal pe care o organizează, intitulată King’s League, a început să fie sponsorizată de Casio, brandul de ceasuri amintit de Shakira în melodie.

Urmăriți B1TV.ro și pe