Fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu a ajuns o adolescentă. Cu cine seamănă fata de 14 ani? (FOTO)

Fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu a ajuns o adolescentă. Cu cine seamănă fata de 14 ani? (FOTO)
Foto: Irina Columbeanu / Instagram

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu, pare că vrea să calce pe urmele mamei sale. Recent, adolescenta în vârstă de 14 ani a pozat într-o rochie nude lungă, de seară, iar fotografiile postate pe Instagram au strâns numeroase aprecieri.

„Foarte frumoasă”, „Regina”, „Minunată”, „Cât de frumoasă poți fii”, „Superbă” – sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Irina.

De altfel, din fotografii se vede că adolescenta seamănă tot mai bine cu mama ei.

Irina Columbeanu locuiește de trei ani cu Monica Gabor, în Statele Unite.

Irinel Columbeanu are COVID-19

Recent, tatăl Irinei, fostul om de afaceri Irinel Columbeanu, a fost testat pozitiv cu coronavirus. El a ajuns la spital după ce mai multe zile a încercat să se trateze singur.

Columbeau a crezut că are doar o răceală ceva mai puternică, dar testul a arătat că este infectat cu SARS-CoV-2.

După ce a constatat că tratamentul pe care l-a luat singur nu dă roade, a sunat la 112 și a fost transportat la spital.

Ultima oră
15:42 - Părinții vaccinați cu copii mai mari de 7 ani, infectați cu Covid, nu pot primi concediu plătit
15:35 - Ce pățesc „vaccinații la chiuvetă” dacă doresc să se imunizeze împotriva virusului COVID. „Trebuie să se autodenunțe”
15:30 - Proiectul care prevede introducerea certificatului verde COVID pentru personalul medical, pentru angajații din instituții și pentru cei din clădirile de birouri a fost respins de Senat. Propunerea merge la Camera Deputaților, for decizional
15:25 - Florin Cîțu, despre introducerea certificatului verde COVID pentru angajați: „Rezultatele le vedem deja în ceea ce privește vaccinarea”
15:22 - PSD nu votează proiectul privind obligativitatea certificatului de vaccinare la locul de muncă. Adrian Streinu-Cercel: Este greşit ştiinţific
14:56 - Florin Cîțu neagă o înțelegere privind intrarea PSD la guvernare : „O refacere a USL nu este un proiect în acest moment” / „Se poate ajunge ca USR să revină la guvernare, după o discuție față în față”
14:54 - Grupuri de Facebook, realizate pentru comercializarea certificatelor false de vaccinare. Medic din București: Aveți o hârtie şi zero protecție
14:53 - Atentat ISIS în Irak. 11 oameni au murit, iar 13 au fost răniți
14:50 - Planul Olandei pentru 2050: Alternative cu emisii scăzute de carbon
14:17 - Medicul antivaccinist Răzvan Constantinescu, puternic susținător al teoriilor conspiraționiste, neagă în continuare efectele pandemiei, deși mama lui a murit de COVID-19