Film cu mari actori de la Hollywood, realizat în România. Florin Piersic Jr. și Tudor Chirilă fac parte din distribuție (VIDEO)

Film cu mari actori de la Hollywood, realizat în România. Florin Piersic Jr. și Tudor Chirilă fac parte din distribuție (VIDEO)
foto: pixabay

Florin Piersic Jr. și Tudor Chirilă au reușit să bifeze o colaborare cu actori de top, de la Hollywood, Michael Keaton și Samuel L. Jackson. Cei doi români au filmat pentru filmul „The Protege”, în regia lui Martin Campbell, cel care are în portofoliu„The Expendables”, „James Bond – Casino Royale”, „James Bond – Goldeneye”și „Masca lui Zorro”.

Filmările s-au desfășurat în București și Snagov, în perioada ianuarie – martie 2020. În Capitală au fost recreate decoruri din Londra, Vietnam și Laos. Premiera filmului este programată pentru 20 august.

Michael Keaton și Samuel Jackson, capul de afiș al filmului „The Protege”

De-a lungul carierei, Michael Keaton a bifat apariții în filme celebre precum „Birdman”, „Batman” și „Robocop”, iar Samuel Jackson s-a făcut remarcat prin rolurile din lungmetraje precum „Goodfellas”, „Pulp Fiction” și „Jurassic Park”. Din distribuția „The Protege”mai face parte și Maggie Q, cunoscută pentru „Divergent”, „Mission Impossible 3″ și „Sesignated Survivor”.

Se anunță un lungmetraj spectaculos, cu multă acțiune și efecte speciale, în stilul caracteristic Martin Campbell. Trailerul filmului a fost deja publicat.

The Protege (trailer)

Ultima oră
18:09 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte atenți ce vorbesc, cu cine vorbesc și ce promisiuni fac (VIDEO)
17:41 - Sorin Grindeanu: Eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti, pe agenda Parlamentului săptămâna viitoare. Dacă am renunța la taxă, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul CNAIR
17:14 - Vaslui: Un tânăr care suferă de depresie şi-a tăiat gâtul cu drujba. El a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, unde a fost operat
16:48 - Sorin Grindeanu: În România nu avem cotă unică, asta e o prostie / S-a convenit ca la anul să avem o discuție așezată, dacă merită să umblăm la sistemul fiscal
16:26 - Tânără cu dizabilităţi dintr-un centru din Vâlcea, cu fractură la un picior netratată de jumătate de an şi cu malnutriţie severă / Parchetul a deschis dosar penal
15:47 - Sorin Grindeanu: Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, prin dezvoltarea infrastructurii de transport. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor
15:22 - Austria are câini noi de pază
15:10 - Dragoș Săvulescu a devenit tătic cu ajutorul unei mame surogat. Mesajul consoartei fostului acționar
14:35 - Adrian Negrescu: Coșul de cumpărături de Crăciun, mai scump cu până la 40% fața de anul trecut. Vom mâncă mai puțin, la calitate mai slabă. Scumpirile vor continua (VIDEO)
13:41 - 18 orașe și 238 de localități înregistrează rate de incidență de peste 3 la mia de locuitori