Florin Busuioc, declarații despre infarctul suferit în urmă cu 3 ani: „A fost fumatul, trei pachete pe zi! Şi oboseala!”

Florin Busuioc, declarații despre infarctul suferit în urmă cu 3 ani: „A fost fumatul, trei pachete pe zi! Şi oboseala!”
Florin Busuioc, declarații despre infarctul suferit în urmă cu 3 ani. Sursa: Captură video

Pe 6 noiembrie 2018, Florin Busuioc, cunoscutul prezentator TV, a suferit un infarct miocardic, urmat de o intervenție chirurgicală. Acesta nu își amintește ziua în care s-a întâmplat tragicul eveniment, însă îl pune pe seama fumatului și a oboselii.

Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, prezentatorul TV a mărturisit că a simțit nevoia să-și schimbe stilul de viață, motiv pentru care s-a lăsat de fumat și spune că, dacă ar putea da timpul înapoi, nu s-ar mai apuca de acest viciu, potrivit viva.ro.

„A fost fumatul, trei pachete pe zi! Şi oboseala!”

Florin Busuioc a povestit că, la momentul când a suferit infarctul, stilul său de viață era foarte dezorganizat și fugea de la un spectacol la altul, motiv pentru care fuma mult și nu apuca să doarmă mai deloc.

„A fost fumatul, trei pachete pe zi! Şi oboseala! Eu aveam în perioada aia multe spectacole. Luam concediu de la Pro TV, plecam în ţară. Aveam două spectacole la Deva, a doua zi două spectacole la Petroşani…

Se terminau la 10 jumate şi plecam cu maşina la 11 spre Bucureşti ca să ajung la ştirile de dimineaţă! Nu dormeam că îl ţineam de vorbă pe şofer, mai băgam şi ţigări… şi veneam terminat, muci eram! Şi mi-au făcut resuscitare, cinci-şase minute, până au venit medicii şi m-au salvat!Când am ajuns la C.C. Iliescu, medicul care m-a tratat mi-a zis «Să ştii că ai mirosit florile la rădăcină vreo 40 de minute»”, a declarat Florin Busuioc în podcast-ul lui Damian Drăghici.

„M-am lăsat de fumat pentru că n-am mai simţit nevoia”

Deși a trecut prin aceste probleme de sănătate, prezentatorul TV a mărturisit că nu s-a speriat și că a renunțat la fumat pentru că nu a mai simțit nevoia.

„Nu m-am speriat! Nu de aia m-a lăsat de fumat! M-am lăsat de fumat pentru că n-am mai simţit nevoia! Doctorul, şeful clinicii, când venea dimineaţa trecea pe la mine… ce mai faci, ce mai e, nu ştiu ce… vrei să bei o cafea? Da! Şi mă duceam la el şi îmi făceam o cafea. Şi zice vrei să fumezi o ţigară? Domne, nu simt nevoia! Bravo, al meu eşti! 

Dacă ar fi să dau timpul înapoi, să fac o alegere, asta ar fi prima alegere pe care aş face-o, nu cu dragoste, cu nu ştiu ce… să nu fumez, să nu mă apuc de fumat! Ăsta ar fi cel mai important lucru la care m-aş gândi vreodată! Ei mi-au pus nişte plasturi pe mine în spital, or fi avut şi plasturii ăia un efect!”, a mai spus Florin Busuioc.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni