Florin Călinescu merge la o nouă televiziune. E total surprinzătoare noua lui destinaţie

Florin Călinescu merge la o nouă televiziune. E total surprinzătoare noua lui destinaţie
Cu ce se ocupă Florin Călinescu de când a plecat din televiziune: se apucă de agricultură și crescătorie de porci. „Nu sunt fermier, dar mă uit, pentru că tot ce dă pământul mi-a rămas în sânge, ca să zic așa, de când eram copil și mai mă ocup și eu așa”. Foto: Florin Călinescu / Facebook

Florin Călinescu a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că încheie colaborarea cu postul Pro TV. La mijlocul lunii iulie, el anunța pe Facebook că se retrage de la Românii și încheie colaborarea cu postul TV.

În urmă cu puțin timp, fostul jurat de la Românii au talent a făcut un anunț la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Florin Călinescu spune că își deschide propria televiziune, iar momentan este în perioada de angajări.

Florin Călinescu, angajări pentru propria afacere

Cine crede că poate avea un drum în televiziune. Orice meserie. Prezentator/ prezentatoare.

Producator/ producatoare.

Și așa mai departe. Imagine. Sunet. Costume. Decor. Machiaj. Redactor. Regie. Artistica si sau montaj. Voce. Vanzari. Juridic. Hr. Soferi. Coafeze. Casting. Scenaristi. Computere. Grafica. Promo. Reporteri. Și câte altele…

Puței să trimiteți cv. Materiale filmate și orice altă formă de recomadare pe pagina mea de chat a Facebook.

Vă garantez seriozitate. Sinceritate. Facem o tv. ( mai multe) 100% româneasca.

Vă ofer garanția calității, nu a altor criterii. Obligații. Neamuri. Etc.

Plus număr de telefon. Adaug. La anumite treburi:  materiale filmate. Fotografii”, a scris Florin Călinescu pe pagina s-a de Facebook.

De ce a demisionat Florin Călinescu de la Pro TV

Florin Călinescu a dezvăluit motivul pentru care a demisionat de la PRO TV. Juratul de la „Românii au talent” a spus ce l-a determinat să renunțe la colaborare, iar motivul nu are legătură cu banii pe care îi primea.

Juratul de la „Românii au talent” a anunțat despărțirea de PRO TV pe contul său de Facebook, în urmă cu doar câteva zile. Au apărut nenumărate speculații cu privire la acest subiect, iar vedeta a decis să lămurească lucrurile.

Florin Călinescu susține că postul s-a schimbat de-a lungul timpului și nu mai reprezintă ceea ce „domnul Sârbu a realizat”.

Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere fianciară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta.

Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera. Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani.

Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Florin Călinescu, la Aleph News.

Urmăriți B1TV.ro și pe