Florin Călinescu renunță la televiziune: „Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg”. Ce planuri de viitor are acum actorul

Florin Călinescu renunță la televiziune: „Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg”. Ce planuri de viitor are acum actorul
Foto: Florin Călinescu / Facebook

La 66 de ani, Florin Călinescu a declarat că este pregătit să renunțe la televiziune. Anunțul i-a luat prin surprindere pe fanii acestuia, însă actorul a mărturisit că se va implica în alte proiecte și privește cu optimism spre viitor.

În prezent, acesta face parte dintr-un proiect de televiziune difuzat la Prima TV, după plecarea de la Pro TV. Florin Călinescu făcea parte din masa juriului de la „Românii au talent” și și-a motivat decizia de a demisiona prin lipsa de comunicare de care a dat dovadă conducerea, potrivit viva.ro.

Ce mesaj a transmis actorul pe rețelele de socializare

Pe pagina sa de Facebook, Florin Călinescu a scris că „televiziunea a murit” și că în câteva zile va putea fi urmărit pe platforme de socializare precum Youtube, Instagram și Tik-Tok.

„Televiziunea a murit. Traiasca internetul! Mi-a trebuit un ragaz sa inteleg ce inseamna treaba asta. In cateva zile vin cu adrese de iutub, insta si tictoc. Si p-orma, cu continut”, a fost anunţul scurt postat de Florin Călinescu.

În septembrie 2021, actorul s-a alăturat unui proiect din cadrul trustului Prima TV.

De ce a plecat Florin Călinescu de la „Românii au talent”

Florin Călinescu a anunțat plecare din cadrul show-ului de talente pe Facebook. După ce a participat ulterior la un podcast, a explicat pe îndelete motivele acestei decizii.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaborarea cu actualul management al PRO TV. Deci, si la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995”, anunța Florin Călinescu, în urmă cu ceva timp.

„Traseele s-au complicat la Pro TV pentru mine de când a plecat prietenul meu Adrian. Acum vorbești așa, în iCloud, nu te aude nimeni și nu îți răspunde nimeni.

Nu am nimic cu nimeni, dar nu pot să mă uit la copiii ăia care cântă pe scenă când eu sunt cu altă direcție. (…) La alte posturi sunt tocmite”, a spus Florin Călinescu în podcast-ul lui Micutzu.

Urmăriți B1TV.ro și pe