Florin Ristei și iubita sa Naomi s-au logodit în mare secret: Nu am spus nimănui

Florin Ristei și iubita sa Naomi s-au logodit în mare secret: Nu am spus nimănui
Cântărețul Florin Ristei și logodnica lui, Naomi / Foto: Facebook: Florin Ristei

Artistul Floirn Ristei și iubita lui Naomi s-au logodit în secret, la finalul anului 2020. Totul a fost un mister, până când artistul a decis să dezvăluie secretul, în timpul podcastului HappyFishTv.

Evenimentul a avut loc în urmă cu mai bine de o jumătate de an, iar juratul de la X Factor a decis să păstreze totul cât se poate de secret. Planul se pare că i-a reușit de minune, având în vedere că frumoasa mulatră a fost cerută de soție la finalul anului trecut.

„M-am logodit, n-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a anunțat artistul pe YouTube.

Florin Ristei s-a logodit cu Naomi Hedman

Florin Ristei și Naomi Hedman formează un cuplu de luni bune, iar frumoasa mulatră a cunoscut-o deja pe mama juratului de la X-Factor.

Cântărețul a povestit că a dus-o pe frumoasa mulatră să-i cunoască mama, iar cele două s-au înțeles de minune. Mama cântărețului i-a împărtășit câteva dintre momentele memorabile din copilăria lui Florin și chiar i-a gătit o varză călită pe cinste.

”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi şi am mâncat varză călită. I-a plăcut”, a declarat artistul, potrivit okmagazine.ro.

Florin Ristei și Naomi Hedman au anunțat că formează un cuplu imediat după etapa preselecțiilor X Factor 2020, iar aparițiile lor din social media au fost extrem de apreciate de fani.

În ediția de sâmbătă, 5 decemnbrie, Delia a eliminat-o chiar sub ochii iubitului ei, care se afla în juriu.