Florin Ristei și Naomi Hedman, cel mai nou cuplu din showbiz! Cum l-a cucerit „Pantera” de la X-Factor pe cântărețul român

Florin Ristei și Naomi Hedman, cel mai nou cuplu din showbiz! Cum l-a cucerit Pantera de la X-Factor pe cântărețul român

Florin Ristrei și modelul de culoare Naomi Hedman nu se mai ascund. Cei doi formează un cuplu și postează fotografii împreună, încontinuu pe rețelele de socializare. Chiar dacă sunt la începutulrelației, cei doi își petrec mai tot timpul împreună și chiar au plecat într-o mini vacanță romantică la munte.

Chiar dacă până acum a evitat să-și expună viața privată și nu a fost surprins alături de vreo femeie care i-ar fi putut fi iubită, cântăreațași juratul ”X Factor” trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Totuși cei doi nu au vorbit încă public despre sentimentele care îi leagă.

Cine este Naomi Hedman, noua iubită a lui FlorinRistrei

Naomi Hedman este o cântăreațăși un model de succes, în vârstă de 27 de ani, originară din capitala Marii Britanii. Tânără a reușit săcucerească emisiuniiX Factor de la primele audiții și a ajuns în grupa Deliei.După ce a cântat singură “Fallin”, piesa cântăreței Alicia Keys, Naomi Hedman a cântat alături deFlorin Risteimelodia “If Ain’t Got You”, pentru carea primit patru de ”DA”.

Naomi este obișnuită cu viața de vedetă, fiind prietenă cu Nicky Minaj, cu care a participat la mai multe evenimente.

Frumoasa mulatră a povestit în timpul emisiunii că a venit singură în România și că cunoaște doar două persoane aici, iar Ristei i-a sărit în ajutor când a fost copleșită de emoții.

”Am 27 de ani. Locuiesc în Londra. Sunt model, dansez și cânt de când eram foarte mică. Da, Ristei m-a ajutat. M-a salvat. M-a ajutat să mă relaxez. Eram foarte încordată și el m-a ajutat. Mulțumesc pe această cale. Nu este nimeni cu mine aici, dar am doi prieteni în România în acest moment. Este doar o coincidență. Dar am venit singură de la Londra”, a spus Naomi Hedman, în culisele emisiunii ”X Factor”.

Florin Ristei 33 de ani și este considerat a fi una dintre cele mai bune voci masculine din țară, iar alături de trupa Freestay a reușit să se impună în muzica autohtonă. Vedeta a participat și la emsiunea Asia Expres, altături de fratele lui. El a concurat în cel de-al treilea sezon din competițiaX Factor, unde a și câștigat marele premiu. Acum s-a reintors la emisiune, însă la masa juraților.