Gabriel Cotabiță, declarații emoționante după ce a fost externat din spital. Ce spune artistul despre starea sa de sănătate

Gabriel Cotabiță, declarații emoționante după ce a fost externat din spital. Ce spune artistul despre starea sa de sănătate
Foto: Facebook / Gabriel Cotabiță

Gabriel Cotabiță a vorbit despre starea sa de sănătate, după ce a suferit un accident vascular și a stat mai mult timp internat în spital. Artistul le-a mărturisit fanilor că s-a externat și că se simte bine, dar nu a dorit să ofere prea multe detalii cu privire la diagnosticul pe care medicii i l-au pus.

La începutul acestei luni, vestea că Gabriel Cotabiță a fost internat în spital i-a îngrijorat pe fani. La acel moment nu se știau prea multe detalii cu privire la starea de sănătate a cântărețului, dar apropiații au declarat pentru tabloidele din țară că Gabriel Cotabița era internat și nici nu se simțea foarte bine, generând panică în rândul cunoscuților atunci când nu le-a mai răspund la mesaje, în timp ce se afla în spital.

Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce a fost externat din spital

Artistul s-a externat și a vorbit pentru prima dată despre experiența sa. Gabriel Cotabiță a anunțat că se pregătește și pentru un nou proiect muzical, asigurându-și fanii că se simte bine.

„Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav. Mai mult, chiar acum merg la TVR, pentru niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste”, a declarat Gabriel Cotabiță, pentru Impact.ro.

Cântărețul, probleme de sănătate la începutul lunii octombrie

La începutul lunii octombrie, Gabriel Cotabiță a fost internat la spital, din cauza unor probleme de sănătate. Medicii din cadrul spitalului din București au precizat, pentru sursa citată mai sus, că ar fi fost vorba despre un accident vascular cerebral.

La acel moment, apropiații lui Gabriel Cotabiță s-ar fi speriat cel mai tare când nu a mai fost activ în mediul online și nici pe WhatsApp timp de câteva zile. În prezent, starea de sănătate a cântărețului este una stabilă și se simte mult mai bine.