George Buhnici a spus adevărul despre cine s-ar ascunde, de fapt, în spatele Andreei Esca, la Pro TV

George Buhnici a spus adevărul despre cine s-ar ascunde, de fapt, în spatele Andreei Esca, la Pro TV
George Buhnici / Facebook.com

În cadrul podcastului „Aproximativ Discuții”, găzduit de DJ-ul Gojira, George Buhnici a fost invitat să povestească despre viața sa ca jurnalist de investigații, dar și experiența pe care acesta a câștigat-o la Pro TV și la trustul media Antena, în 2003.

George Buhnici, dezvăluiri despre jurnalista Andreea Esca

În cadrul celor aproximativ 4 ore petrecute la televiziunea on-line HappyFish, George Buhnici a transmis informații despre modul în care prezentatoarea TV Andreea Esca citește, de fapt, știrile făcute de o altă colegă.

”Eu scriu și rescriu o știre de 20 de ori, până când simt că am înțeles-o atât de bine, încât o pot explica și altcuiva, iar persoana respectivă nu va avea probleme în a o înțelege. Eu spun ce am de spus în 20 de secunde și dacă nu e foarte simplu și clar, omul n-a înțeles nimic și până să se dumirească, s-a și trecut la știrea următoare”, a transmis Andreea Esca, conform ele.ro

Pentru a susține cele spuse, George Buhnici a făcut următoarea afirmație în podcastul lui Gojira: ”Jurnalul de la Pro TV, de la ora 19.00, este rescris de Paula Săcui. Practic, tu când o vezi pe Andreea Esca că vorbește acolo, e în mâna Paulei Săcui”.

Andreea Esca este jurnalistă din partea trustului media Pro de peste un sfert de secol. Aceasta a fost întrebată de nenumărate ori dacă ar părăsi vreodată Pro TV, dar aceasta nu se gândește să plece de bunăvoie, ci doar dacă este dată afară sau i se găsește un înlocuitor.

George Buhnici și succesul său media

După ce a plecat de la Pro, acesta și-a continuat, practic, emisiunea destinată lumii IT pe canalul său de YouTube, unde și-a strâns o echipă și lucrează în paralel atât pentru canalul său, cât și pentru revista sa „Cavaleria”, unde testează diferite gadgeturi, telefoane sau autoturisme de ultimă generație. George Buhnici are în momentul de față peste 1 milion de abonați, iar succesul său se datorează conținutului ce rămâne relevant, indiferent de an.

Ultima oră
18:58 - Florin Roman: Pentru cloud-ul guvenamental avem 500 de milioane de euro în PNRR. Banii vin pe măsura termenelor și suntem presați de timp / Doar puțin peste 10% dintre români au competențe digitale primare (VIDEO)
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune (VIDEO)
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
17:02 - Sorin Grindeanu: Ruptura de Liviu Dragnea a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau OUG 14 / Reacția liderului social-democrat la acuzația că a fost acasă la Klaus Iohannis
16:43 - Femeia cu cele mai mari buze din lume se pregătește de o nouă intervenție estetică. Uite ce rezultate își dorește să obțină
16:38 - Alexandru Rafila: Nu se pune problema utilizării certificatului verde la slujbe. Asta nu înseamnă că nu ne dorim sprijin din partea bisericilor în respectarea măsurilor anti-COVID (VIDEO)
16:20 - Vaslui: Un bătrân și-a ucis soția și fiul, apoi a plecat cu mașina și a făcut accident