George Buhnici, criticat aspru după un interviu pe plajă: „Mai mergeți pe la sală, fetelor! Aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi” / „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră” (VIDEO)

George Buhnici, criticat aspru după un interviu pe plajă: „Mai mergeți pe la sală, fetelor! Aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi” / „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră” (VIDEO)
Foto: Facebook @ George Buhnici

George Buhnici a provocat discuții aprinse pe rețelele sociale cu declarațiile făcute într-un interviu acordat la Antena Stars în timp ce se afla pe plajă la Neversea. Vloggerul în vârstă de 41 de ani le-a invitat pe femei să meargă la sală și a comparat-o pe soția sa, Lorena, cu o minoră. „Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi”, a spus el, printre altele.

George Buhnici, criticat aspru după un interviu pe plajă

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru, când arată bine, că arată bine – și am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut și fete care nu arată foarte bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival, putem să dăm vina pe orice, e după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am, băi, dar serios, mai mergeți pe la sală, fetelor!”, a spus George Buhnici, într-un interviu pentru emisiunea „XNS”.

„Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală!”, a adăugat vloggerul.

„Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a continuat el.

Șirul declarațiilor controversate nu s-a oprit aici.

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur! Serios! Uită-te la ea, câți ani îi dai?”, a spus Buhnici.

„Nu, nu sunt, Doamne ferește!”, l-a completat soția sa.

Urmăriți B1TV.ro și pe