Gestul lui Răzvan Fodor i-a marcat experiența lui Sorin Bontea de la Asia Express. În ciuda prieteniei, a făcut acest lucru imediat după începerea filmărilor (VIDEO)

Gestul lui Răzvan Fodor i-a marcat experiența lui Sorin Bontea de la Asia Express. În ciuda prieteniei, a făcut acest lucru imediat după începerea filmărilor (VIDEO)
FOTO: Facebook: Răzvan Fodor

În sezonul cu numărul trei de la Asia Express, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au trăit competiția la cote înalte. Cele două vedete sunt prieteni la cataramă și împreună au împărțit succesul și marele premiu de la finalul cursei, însă la plecarea în Asia, Fodor a făcut un gest care l-a urmărit pe Bontea pe tot parcursul show-ului.

Prietenia dintre Răzvan Fodor și Sorin Bontea a fost una dintre cele mai apreciate din show-ul difuzat la Antena 1. Cei doi s-au străduit să își depășească limitele și să dea tot ce au mai bun pentru a ajunge în marea finală, sperând că vor pleca acasă cu marele premiu. Au format o echipă imbatabilă, s-au distrat de minune, au glumit și au gâștigat rapid respectul și afecțiunea publicului. Așa s-a și întâmplat, căci Bontea și Fodor au fost anunțați la finalul lunii aprilie câștigătorii premiului în valoare de 30.000 de euro și ai sezonului cu numărul trei de la Asia Express.

Recent însă, a ieșit la iveală gestul făcut de Răzvan Fodor, chiar înainte de decolarea din Istanbul, acolo unde concurenții au avut escală în drumul loc către Filipine.

Gestul făcut de Răzvan Fodor, a marcat drumul în competiție pentru Sorin Bontea

Cei doi au câștigat marele premiu, dar înainte a a ajunge în marea finală, Răzvan Fodor a avut grijă ca părintele său spiritual, Sorin Bontea să resite tentațiilor din Turcia, precum kebabul și bacalvaua. Pe lângă asta, Bontea s-a mai ales și cu porecla „tătitcul” încă din aeroport.

Pseudonimul l-a urmărit până la finalul competiției și se pare că a fost dat chiar de prietenul și colegul său de echipă, Răzvan Fodor așa cum arată în videoclip pe care l-a postat recent pe Facebook.

„Cu tata! Cu taăticul meu! Am ieșit cu tăticul până la Istanbul (…) cu tăticu am plecat în misiunea asta imposibilă” se aude Răzvan glumind în imaginile postate pe contul de socializare.

Sorin Bontea recunoaște și el că prietenul la nevoie se cunoaște și admite că finul său nu l-a lăsat să se bucure de deliciile turcești, probabil pentru a-l proteja și a-l ajuta să se mențină în formă, având în vedere competițita care urma să înceapă.

„Nu m-a lăsat să mănânc un kebab, să beau o bere, fistic, rahat atâtea bunătățuri”, spune Sorin Bontea în filmarea lui Răzvan Fodor.

Finala de la Asia Express sezonul 3, Bontea și Fodor au ieșit câștigători

Sorin Bontea, în vârstă de 50 de ani și prietenul său Răzvan Fodor, în vârstă de 44 de ani au format o echipă în sezonul 3 din Asia Express. Cei doi s-au întrecut cu alte vedete din România pe „Drumul Comorilor”, iar în finală au ajuns alături de Speak și Ștefania, care urmează să se căsătorească anul acesta, după ce artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita s-a timpul show-lui.

În marea finală, echipa învingătoare a fost formată din celebrul chef și prietenul său, actorul Răzvan Fodor. Echia a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan. În cele 35 de ediții, telespectatorii au stat cu sufletul la gură pentru a vedea cum se vor descurca toate echipele înscrie în concurs.

„Când ajungi la 50 de ani te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste!(…) În viața trebuie să știi să te bucuri de tot ceea ce trăiești, de orice experiență nouă. Îți va fi mai ușor dacă recunoști față de tine că sunt lucruri pe care nu poți să le faci. Nu înseamnă că ești slab, dar nici faptul că te vei incăpățâna să tot încerci să le faci nu te va face mai puternic. Doar va naște frustrări. Nu suntem toți la fel și asta e cel mai frumos lucru”, povestea Sorin Bontea după ce a câștigat Asia Express, potrivit A1.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)