Gheorghe Turda: Eu nu primesc pensie specială. Am cotizat 55 de ani de carieră artistică, am cotizat la pensia mea militară, să știe asta toți proștii care comentează

Gheorghe Turda: Eu nu primesc pensie specială. Am cotizat 55 de ani de carieră artistică, am cotizat la pensia mea militară, să știe asta toți proștii care comentează
Foto: Gheorghe Turda / Facebook

Gheorghe Turda a declarat că el a cotizat pentru pensia pe care o primește și i-a numit „proști” pe cei care-l acuză că încasează pensie specială.

Gheorghe Turda: „Gheorghe Turda are pensie militară, nicidecum specială”

„Menționez că pensia lui Gheorghe Turda nu este o pensie specială, așa cum cred mulți și mă tot judecă fără să cunoască adevărul. Eu am cotizat 55 de ani de carieră artistică, am cotizat la pensia mea militară, să știe asta toți proștii care comentează.

Eu am o pensie militară, așa cum au și jandarmii și polițiștii, și cei din Armată și cei din Interne. Întâi să se documenteze lumea, apoi să vorbească.

Repet, Gheorghe Turda are pensie militară, nicidecum specială, am ieșit la pensie cu grad de general, mai au ca mine și Ilie Năstase și artiști și sportivi, militari din cele două ministere, din Interne și din Armată”, a spus Gheorghe Turda, pentru PlayTech Știri.

Ce pensie încasează Gheorghe Turda

Acum câteva luni, artistul de muzică populară a dezvăluit ce pensie încasează.

„Eu am 55 de ani de activitate la două mari ansambluri, la Rapsodia Română și la Ciocârlia. Am fost șeful ansamblului Ciocârlia și șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne și sunt mândru de pensia mea.

Față de alții care n-au avut aproape nicio… sau poate au avut doar câțiva ani de activitate și au emis pretenția să aibă pensia ca Gheorghe Turda. Da, 9.000 de lei, da.

Deocamdată, mulțumită lui Dumnezeu, e bine”, afirmase Gheorghe Turda, în cadrul emisiunii Star News.

Urmăriți B1TV.ro și pe