Gina Pistol a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre divorţul care a marcat-o

Gina Pistol a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre divorţul care a marcat-o
sursa foto: Instagram / Smiley

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta ascunde însă o dramă pe care puțini au știut-o până acum.

Declarații emoționante făcute de Gina Pistol despre divorțul părinților

Partenera lui Smiley a făcut dezvăluiri emoționante despre cel mai greu moment din viață ei, în timpul podcastului „Fain și simplu”, realizat de Mihai Morar. Gina Pistol a descris momentul în care părinții ei au divorțat, precizând că s-a simțit în acel moment  singură și că a fost unul dintre cele mai dramatice momente:

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când (oftează)… ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită».

Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a declarat Gina Pistol, cu ochii roșii de plâns.

Gina Pistol, momente dificile după naştere

Blondina a recunoscut că a fost cuprinsă de un amalgam de sentimente și emoții în prima lună după ce a devenit mămică pentru prima dată, fiind extrem de vulnerabilă. Gina Pistol i-a mărturisit lui Smiley că a avut multe zile în care emoțiile au copleșit-o și a plâns fără ca iubitul ei să o vadă.