Gina Pistol, chinuită de o boală. Vedeta cere ajutorul fanilor

Foto: Gina Pistol / Facebook

Gina Pistol este una dintre cele mai urmărite persoane din România. Prezentatoare este deschisă și sinceră cu admiratorii săi. Vedeta se confesează pe rețelele de socializare și caută sprijinul fanilor.

Gina Pistol, cu nervii la pământ

Partenera lui Smiley se confruntă cu probleme de sănătate. Aceasta a publicat un instastory, în care a mărturisit că are dureri insuportabile. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Mirabela Dauer se confruntă cu probleme grave de sănătate? Cântăreața rupe tăcerea: „Nu vreau să mor, să zac, nu vreau să fiu o povară”

„De o săptămână mă dor foarte tare genunchii… de vreo două zile și gleznele. Ce să fac, ce să iau?”, a scris Gina Pistol.

Fanii i-au sărit în ajutor și i-au propus mai multe remedii și rețete. Se pare că iubita lui Smiley trece printr-o perioadă mai puțin plăcută.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Iubita lui Smiley luptă cu kilogramele în plus

Gina Pistol vrea să revină la silueta pe care o avea înainte să rămână însărcinată și se pare că se străduiește zilnic să ajungă la acest obiectiv. Blondina are un program de fitness care o ajută să piardă kilograme săptămânal.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Prezentatoarea de la Chefi fără limite a intrat în acțiune în urmă cu câteva zile, când a fost filmată și de Smiley în timp ce se antrena acasă. Se pare că eforturile Ginei Pistol încep să dea roade, căci blondina a arătat recent și cât a reușit să slăbească, într-o săptămână.

„De la 65.1 la 63.2 într-o săptămână”, a scris Gina Pistol pe Instagram, alături de două fotografii pe cântar.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Urmăriți B1TV.ro și pe