Gina Pistol, vești îngrijorătoare de la medici. Ce trebuie să facă vedeta pentru a nu-și pune sarcina în pericol

Gina Pistol, vești îngrijorătoare de la medici. Ce trebuie să facă vedeta pentru a nu-și pune sarcina în pericol
sursa Foto: Instagram / Gina Pistol

Însărcinată în patru luni, Gina Pistola fost la câteva controale de rutină pentru a se asigura că sarcina este în siguranță. În ciuda optimismului ei, iubita lui Smileya primit de la doctori vești care au îngrijorat-o destul de tare, motiv pentru care blondina a luat o decizie radicală.

Gina Pistolși Smiley vor deveni părinți la începutul anului viitor.Chiar dacă informația nu a fost confirmată de niciunul dintre ei, potrivit apropiaților celor doi amorezi, blondina se află la sfârșitul primului trimestru de sarcină, iar micuțul ar urma să vină pe lume peste aproximativ o jumătate de an.

Gina Pistol se retrage din televiziune pentru a se ocupa desarcină

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă experiență a vieții sale. De când a aflat că urmează să fie mamă, Gina se îngrijește cu atenție de sarcina sa. Fiind gravidă în 4 luni, frumoasa blondină a decis să facă ce este mai bine pentru ea și pentru primul bebeluș al cuplului pe care îl formează cu Smiley.

Prezentatoarea TV trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei, pentru care ar sacrifica și cariera de succes pe care a reușit să o construiască de-a lungul timpului. Astfel, pentru ca sarcina să nu aibă de suferit, vedeta a renunțat la unele contracte. De asemenea, ea a refuzat propuneri de colaborare în următoarea perioadă. Gina Pistola luat această hotărâre pentru a nu-și punesarcinaînpericol.Frumoasa parteneră de viață a lui Smiley este dispusă să facă orice sacrificiu pentru ca bebelușul să se nască sănătos.

Avertismentul pe care vedeta l-a primit din partea medicilor

Principalul motiv pentru care prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite” a refuzat mai multe oferte de job este avertismentul medicilor. Specialistul care îi urmărește sarcina a sfătuit-o pe Ginasă nu facă mult efortși să lase deoparte proiectele. Astfel, carismatica prezentatoare face un sacrificiu de dragul pruncului ei.

”Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască”, au declarat apropiați ai vedetei, conform publicației playtech.ro.

Smiley, tatăde fată?

Gina și Smileyvor avea, se pare, o fetiță. Aceștia sunt extrem de emoționați, fericiți, nu pot explica în cuvinte ceea ce trăiesc. Momentan nu vor să dezvăluie nimic, ei sunt foarte secretoși în ceea ce privește viața lor personală.Gina se simte bineîn mare parte, însă se pare că ar mai fi luat câteva kilograme în plus și a început să i se vadă și burtica. În principiu, vor avea fetiță, după cum ar spune ei. Sarcina ei decurge bine, el este și mai atent și cu ea. Gina și-a dorit foarte tare un copil și iată că Dumnezeu pare să i-l fi dat într-un moment în care se așteptă mai puțin. Ea are în continuare proiecte, contracte pe care și le onorează cu brio, și se comportă ca și cum n-ar fi o graviduță”, susțin surse din anturajul Ginei Pistol și al lui Smiley.