Ilie Năstase, apariție surprinzătoare în uniformă albă de general, de Ziua Națională: „Ne-am așezat aici lângă oameni”

Ilie Năstase, apariție surprinzătoare în uniformă albă de general, de Ziua Națională: Ne-am așezat aici lângă oameni
Foto: captura video.

Ilie Năstase (76 de ani), general cu două stele în rezervă la Ministerul Apărării, a decis să nu mai meargă la parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf. Se pare că tenismenul s-a supărat pentru că anul trecut nu a fost primit la tribuna oficială, notează prosport.

Ilie Năstase și-a etalat uniforma albă de general

Fostul campion s-a afișat la parada militară de la Constanța, îmbrăcat în uniformă albă de general.

Cu toate că nu se simte apreciat în România, după ce anul trecut nu a fost lăsat la tribuna oficială de la Arcul de Triumf, Ilie Năstase a făcut un gest care arată atașamentul său față de țară. De data aceasta, Năstase a mers de Ziua Națională la parada organizată la Constanța.

Festivitatea de la malul mării a început cu slujba ținută de ÎPS Teodosie, urmată de o ceremonie militară, la care au asistat câteva sute de oameni. Îmbrăcat într-o ținută albă militară, Ilie Năstase a fost însoțit de Corina Martin, consul onorific al Kazahstanului.

Ilie Năstase, supărat foc

„Anul trecut am fost la București cu fetița mea și nu ne-au lăsat să intrăm. Anul acesta am venit aici și nu ne-a spus nimeni nimic. Ne-am așezat aici lângă oameni.

Dacă nici acum, de Ziua României, nu suntem buni unii cu alții înseamnă că nu ne mai facem bine la cap. Transmit românilor ca oriunde ar fi să iubească țara asta.

Toți care am plecat trebuie să ne identificăm doar ca poporul român. Trebuie să fim mai buni cu ai noștri. Noi suntem mai buni cu străinii. În loc să îi ajutăm pe ai noștri, îi ajutăm pe străini. Foarte bine că îi ajutăm, dar în primul rând trebuie să îi ajutăm pe ai noștri”, a declrata Ilie Năstase, citat de prosport.

Urmăriți B1TV.ro și pe