În ce relație au rămas Francesco și Maria Speranța, după Asia Express?! Fiul Patriziei răspunde la marea întrebare: formează sau nu un cuplu

În ce relații au rămas Francesco și Maria Speranța, după Asia Express?! Fiul Patriziei răspunde la marea întrebare: formează sau nu un cuplu / Foto: Instagram / Asia Express

Chef Patrizia și fiule ei, Francesco Paglieri au fost una dintre echipele care a participat la Asia Express. Alături de cei doi, o altă pereche formată din membrii ai familiei s-a alăturat competiției de la Antena 1, mai exact Adriana Trandafir și Maria Speranța.

Franci și Maria Speranța s-au înțeles bine pe parcursul competiției, iar faptul că aveau aceeași vârstă a stârnit zvonuri și glume cu privire la o posibilă relație. Mai mult decât atât, mamele lor au glumit și s-au alintat „socrelele”, după ce au câștigat ambele echipe imunitatea și s-au bucurat de timpul liber.

Francesco și Maria Speranța, formează sau nu un cuplu, după emisiunea de la Antena 1

În sezonul patru din Asia Express, echipele au avut parte de adevărate provocări, dar și de o mulțime de surprize. Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir și Francescp, fiul lui chef Patrizia, au fost printre concurenții care au plecat în mare aventură.

Între cei doi s-a format o frumoasă prietenie, fiind și doi tineri cu vârste apropiate. Multă lume se aștepta ca Francesco și Maria Speranță să formeze un cuplu, dar fiul lui chef Patrizia a explicat care este, de fapt, relația dintre ei.

„Am ieșit împreună după emisiune, dar nu am ieșit la un date, am ieșit ca prieteni și cu alte persoane din cadrul emisiunii. Ea oricum avea prieten, bine, ea îmi spunea mie că nu se înțelege bine cu prietenul ei și tot așa”, a povestit Francesco, pentru Fanatik.ro.

Chef Patrizia și Francesco Paglieri, eliminați de la Asia Express. Echipa a pierdut Cursa pentru Ultima Șansă

Chef Patrizia și fiul ei Franci au fost cei care au părăsit, miercuri, competiția asia Express. Pentru ei, cursa s-a încheiat în ultima etapă din Georgia.

Patrizia Paglieri și Francesco au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă, iar după terminarea probelor, ei au fost cei care au ajuns ultimii la Irina Fodor.

Nestemata pe care Emi și Cuza au purtat-o în cufăr pe perioada imunității a fost roșie, așa că familia Paglieri a fost nevoită să plece acasă.

Grazie,vreau să mulțumesc tuturor pentru suport. A fost și rămâne cea mai frumoasă experiență din viața mea lânga Francy. Grazie!!!”, a scris Patrizia pe Instagram, imediat după ce s-a difuzat ediția în care ea și Franceso au părăsit competiția.

La rândul său, Francesco a transmis un mesaj pe rețelele sociale, în care a ținut să le mulțumească fanilor pentru mesajele frumoase pe care le-a primit.

În viață trebuie să ne cunoaștem limitele și în Asia express limitele sunt în echipa și nu la singular. Mă bucur pentru cea mai minunată experiență din viata mea și mă bucur că a fost împreună cu mama. Am ajuns într-o etapă în care doar visam și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră. Vă iubesc”, a scris fiul Patriziei.

Ultima oră
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară
18:15 - Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani