Irina Columbeanu, Crăciun de vis în Malibu, alături de Monica și Mr. Pink. Cât de mult a crescut și cum s-a adaptat fetița în America

Irina Columbeanu, Crăciun de vis în Malibu, alături de Monica și Mr. Pink. Cât de mult a crescut și cum s-a adaptat fetița în America

Monica Columbeanu a petrecut un Crăciun de vis în SUA, alături defiica ei, Irina, Mr. Pink și fiul acestuia. Cu acesta ocazie, vedeta a postat și primele fotografii de familie.

Irina s-a adaptat foarte bine la viața de peste ocean, iar curând va împlini13 ani și, pe lângă zâmbetul seducător al mamei sale, i-a moștenit și silueta zveltă.

La 9 ani de la divorț, pentruMonica Gabor (32 de ani) și Irinel Columbeanu (63 de ani) lucrurile s-au întors pe dos.Omul de afaceri a pierdut toată agoniseala și a ajuns să locuiască cu chirie, în timp ce îi duce dorul fetiței, iarMonica se bucură de o viață de lux, alături deafaceristul chinez Mr. Pink, în Statele Unite ale Americii, într-ovilă de luxdin Malibu, California.

Fostul om de afaceri a ajuns de la un stil de viață opulent, la un trai modest. Îngropat în datorii, Columbeanu a pierdut celebra vilă de la Izvorani, care eraun „palat” cu 15 dormitoare, teren de 10 hectare și obiecte de artă, printre care sculptura lui Sabin Bălașa, „Echilibru”. Și cum un necaz nu vine niciodată singur, vila s-a făcut scrum în octombrie 2020, după ce a fost cuprinsă de un incendiu devastator.

Irinel Columbeanu a dus-o pe fetiță în America când a început să aibă probleme financiare

În urmă cu patru ani, Irinel Columneanu i-o încredința pe fiica lui, Irinuca, fostei soții, Monica Gabor.Atunci, el a zburat în Malibu pentru a se convinge că vila din Malibu a lui Mr. Pink îi conferă tot confortul fiicei sale, crescută ca o mică prințesă.Vizita Irinucăi s-a repetat şi în 2017, de Sărbători, semn că mutarea definitivă nu mai era decât o chestiune de timp.

Poe Qui Ying Wangsuo, alias Mr. Pink, are și un băiețel dintr-o relație anterioară, extrem de atașat de Monica, din câte se vede din fotografii.