Irina Fodor a făcut un anunţ cu care a întristat mulţi concurenţi la Asia Express, de la Antena 1. Iată cine merge în Georgia!

Irina Fodor a făcut un anunţ cu care a întristat mulţi concurenţi la Asia Express, de la Antena 1. Iată cine merge în Georgia!
Irina Fodor a făcut un anunţ cu care a întristat mulţi concurenţi la Asia Express, de la Antena 1. Iată cine merge în Georgia!

Fanii emisiunii Asia Express au avut emoții mari. Asta pentru că în ediție de duminică, s-a aflat că mai puțin concurenți vor trece în etapa următoare a competiției, care devine tot mai provocatoare și tensionată.

Concurenții sunt la limita puterilor

Irina Fodor a încins spiritele concurenților și le-a anunțat că nu toți vor primi pașaportul pentru Georgia. Participanții trebuie să depună eforturi uriașe și să demonstreze că sunt capabili să lupte în continuare pentru marele premiu.

Parcursul lor fiind urmărit de mii de spectatori, care vin în susținerea vedetelor și își fac griji pentru ei în timpul probelor.

„Nu vreau să sune amenințător, dar nu știu dacă toți veți vedea Georgia. Cine își dorește cu adevărat va avea multe ocazii să demonstreze că își dorește să meargă până la capăt”, a spus Irina Fodor în cadrul emisiunii.

Cei care trec mai departe nu rămân în Turcia, ci pleacă în căutarea aventurilor din Georgia. Finalul ultimei etape din Turcia va arăta cine mai poate să completeze.

Diamantul din cutia securizată este de culoare roșie, ceea ce înseamnă că unii din jucători vor fi eliminați.

Vedetele, cu nervii la pământ

Lupta continuă, iar Irina Fodor vine încă cu o provocare: concurenții trebuie să-și acorde note în funcție de gradul de simpatie. Ceea ce, bineînțeles, cauzează tensiuni în rândul participanților.

„Dacă ar trebui să ieșim în față să începem să motivăm ar fi foarte rău. Pentru că toată lumea cred că se ascunde după deget, așa cum și noi o facem uneori”, a remarcat concurenta Eliza Natanticu.

Tot seara, concurenții Asia Express vor calca pe urmele amazoanelor. Participanții vor fi nevoiți să caute alune de aur în interiorul unor borcane pline cu pastă de alune.

Pare să fie un joc simplu, dar necesită multă răbdare și dexteritate. Astfel, concurenții se vor apropia de final.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)