Irina Fodor, dată afară de la Asia Express, ca să revină Gina Pistol? Anunțul pe care l-a făcut iubita lui Smiley

Irina Fodor, dată afară de la Asia Express, ca să revină Gina Pistol? Anunțul pe care l-a făcut iubita lui Smiley
Irina Fodor părăsește Asia Express?

Emisiunea Asia Express devine tot mai scandaloasă. În fiecare zi, telespectatorii află povești piperate ce se ascund pe platoul showului.

Cine pleacă acasă

Conflicte, replici dure și emoții la maxim nu pot lipsi în goana după marele premiu. Publicul s-a întristat atunci când a aflat că Zarug și Lorelei Bratu pleacă acasă.

Cei care au urmărit ultima ediție a emisiunii au acuzat-o pe Irina Fodor că a fost extrem de dură cu cei doi participanți. Mai mult, fanii echipei au început să se gândească la concedierea prezentatoarei actuale și la revenirea Ginei Pistol pe platoul showului.

Spre bucuria unora și tristețea altora, emisiunea este filmată integral și nu mai poate fi modificată. Astfel, Irina Fodor va rămâne în calitate de prezentatoarea Drumului Împăraților.

După cum au observat fanii emisiunii Asia Express, Zarug și Lorelei nu au fost printre cei mai silitori participanți. Concurenții refuzau de mai multe ori să facă probe și au avut o atitudine diferită față de ceilalți.

Irina Fodor versus Gina Pistol

Munca Irinei Fodor a fost apreciată, dar și criticată. Mai sunt mulți telespectatori care s-au obișnuit cu prezența Ginei Pistol și vor să o întoarcă.

”Ai impresia că prezentatoarea ajunge acolo ca o zână, dar ziua mea începea pe la 3.30 sau 4 dimineața. Eu ajungeam înaintea concurenților, aveam de tras cadre. Eu nu aveam timp mort, singurul timp mort era în mașină, când mă deplasam dintr-un loc în altul. Era foarte greu!”, povestea, acum ceva timp, Gina Pistol despre filmările de la Asia Express.

Sunt multe voci care spun că Irina Fodor o va înlocui definitiv. Însă, reacțiile publicului diferă, rămâne de văzut cine va prezenta următorul sezon al showului Asia Express.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)