Irina Fodor, noua prezentatoare a emisiunii „Asia Express”. Traseul sezonului 4 – Drumul Împăraților

Irina Fodor, noua prezentatoare a emisiunii Asia Express. Traseul sezonului 4 - Drumul Împăraților

Irina Fodor a preluat complet ștafeta de la Gina Pistol. După ce a înlocuit-o pe frumoasa prezentatoare la Chefi la Cuțite, bruneta a anunțat că se să preia și emisiunea”Asia Express”.

Soția lui Răzvan Fodor a recunoscut că s-a simțit copleșită când i s-a propus să plece în Asia, pentrucoordonareaperechilor de vedete.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect. Mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă…În mașină, mi-au dat lacrimile.

Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo…

Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez”, a declarat Irina Fodor, potrivit antena1.

Alături de brunetă vor fi și în acest sezon Oase, cel care le vapovesti concurenților despre misiunile și jocurile din competițieși actorul Marius Damian,cel care prezintă istoricul locurilor în care se desfășoară concursul.

Traseul noului sezon Asia Express

Filmările pentru „Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților” vor începe la sfârșitul lunii mai. Concurenții vor pleca din Turcia, urmând să ajungă în Georgia și Azerbaidjan. Aventura va continua pe o rută care nu a fost încă dezvăluită.