Irina și Răzvan Fodor sunt de nedespărțit. Cum s-a schimbat viața vedetelor

Răzvan și Irina Fodor trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Foto: Facebook/Răzvan Fodor.

Răzvan și Irina Fodor trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se bucură de viața de familie. Vedetele au reușit să-și construiască o carieră de succes.

Unde au colaborat soții Fodor

Momentan, soții lucrează la Antena 1, însă, înainte de aceasta, cuplu a mai lucrat la Pro Tv. Răzvan Fodor s-a remarcat în emisiunea „Vorbește lumea”, iar Irina Fodor a fost colega cu Pavel Bartoș și a prezentat concursul „Vocea României”.

Îndrăgostiții au mai trecut și prin showul Asia Express. Irina l-a prezentat, iar Răzvan a făcut echipa cu Sorin Bontea și a concurat pentru marele premiu. Se pare că cei doi sunt de nedespărțit. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Puțini știu că Răzvan Fodor voia să se dedice muzicii. Vedeta făcea parte de trupa Krypton, în perioada 2000-2006.

De ce a eșuat cariera muzicală a lui Răzvan Fodor

Soțul Irinei Fodor a mai lansat câteva piese, însă, acestea nu s-au bucurat de succes. Cu toate că s-a retras din showbizul românesc, Răzvan Fodor visează la un duet cu Sting.

Răzvan Fodor a dezvăluit că s-a îndrăgostit de Irina în timpul unei vacanțe, aceasta avea doar 19 ani. Diferența de vârstă nu a împiedicat relația celor doi. Partenerii au călătorit în India, pe care au luat-o la pas, cu rucsacul în spate.

Bărbatul recunoaște că a văzut în Irina o versiune de-al lui masculină. Acesta regretă că a căzut într-o zonă misogină și nu îl mai interesa nimic.

„Aveam gașca mea de gagici, pe care le toleram într-un alt sens lângă mine, pentru alte lucruri și eram foarte mulțumit din punctul ăsta de vedere…Dar nu, să-mi intri în viață și să rămâi la mine peste noapte, era foarte greu. Irina a venit în momentul potrivit. Cred că trebuia ea să crească, d-aia nu a apărut mai devreme”, a explicat Răzvan Fodor.

Irina Fodor i-a schimbat viața

Viața actorului s-a schimbat odată cu apariția Irinei. Bărbatul a înțeles că trebuie să se oprească și să o cucerească. Acesta recunoaște că Irina i-a oferit exact ceea de ce avea nevoie.

“E femeia pe care mi-am dorit-o. E familia pe care mi-am dorit-o. Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc. După 12 ani! Și sunt al dracului de fericit, pentru că știu că sunt extrem de sincer când spun treaba asta”, a remarcat Răzvan Fodor.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană