Irinel Columbeanu a ajuns de nerecunoscut. Cu se ocupă fostul milionar de când are probleme cu banii (VIDEO)

Irinel Columbeanu a ajuns de nerecunoscut. Cu se ocupă fostul milionar de când are probleme cu banii (VIDEO)
FOTO: Hepta.ro

Viața lui Irinel Columbeanu ar putea fi demnă de un roman. La începutul anilor 2000 cucerea centrul Bucureștiului cu mașinile lui luxoase și vila uriasă de la Izvorani, unde ținea petreceri cu invitați aleși parcă pe sprânceană. Acum însă, în urma unor probleme financiare, Iri a fost nevoir să renunțe la toată bogăția și să se mute în chirie. Fostul milionar a ajuns de nerecunoscut și s-a apucat de vlog.

Problemele și-au pus amprenta pe chipul fostului soț al Monicăi Gabor. În ultimul timp, Iri a fost surprins conducând o mașină la mână la două, iar din plresa tabloidă am aflat că s-ar fi mutat și în chirie, în Capitală. Pentru Columbeanu pare să se fi încheiat epoca în care își plimba bolizii de lux prin Dorobanți și făcea furori în rândul domnișoarelor la petrecerile monedene.

Irinel Columbeanu, de nerecunoscut de când are probleme cu banii

Iri a luat o pauză de mai bine de șase luni de la mediul online și de la rețelele sociale. Acum însă a revenit în social media și este de nerecunoscut. Pare foarte obosit, iar problemele financiare cu care s-ar fi confruntat în ultimul timp și-ar fi pus amprenta pe înfățișarea lui, scrie Spynews.ro.

Fostul milionar le-a dat fanilor o veste mare. Se pare că Irinel Columbeanu este gata să se apuce de vlog. El le-a transmis urmăritorilor din mediul online că a reușit să realizeze câteva lucruri în ultima perioadă și că le va împărăși experiența lui în curând, în mediul online. Iri se va întoarce în scurt timp pe canalul său de YouTube, dar deocamdată pare că mai are nevoie de ajutor din partea fetei lui, Irina.

„Bună să vă fie starea, ziua și viața. Acum treisprezece zile am fost somat să mai postez, deoarece nu am mai făcut-o de peste șase luni. În caz contrar, canalul meu de YouTube urmă să fie declasat. De aceea reapar, dar nu numai. În tot acest timp, am observat ce se întâmplă. Încep deja să trag unele concluzii și de abia aștept să le împărtășesc. O voi face cât de curând. Mai am doar să mă hotărăsc când să încep și în ce fel. Cu abonații ei de pe YouTube, Irina reprezintă o autoritate în domeniu, dar și o mare provocare. Așa că mă voi consulta și cu ea. Cine va dori să afle ce și cum, știe cum. Pe curând!”, a explicat Irinel Columbeanu într-un videoclip postat pe canalul său de YouTube.

Irinel Columeabu a cunoscut succesul în rândul lumii bune din Capitală încă de la începutul anilor 2000. La acea vreme, fostul milionar făcea furori în rândul domnișoarelor, iar cea care i-a sucit mințile a fost tânăra Monica Gabor, în vârstă de 18 ani la acea vreme.

Bruneta și Irinel s-au căsătorit chiar în curtea vilei de Izvorani, iar evenimentul a fost considerat nunta anului din 2006. Omul de afaceri și fotomodelul a divorțat apoi în 2011, având o fetiță împreună, pe Irina. Moni și-a refăcut ulterior viață alături de Mr. Pink în Statele Unite, iar Irinel și fetița au rămas în țară.

În prezent, o serie de afaceri l-au băgat în faliment pe fostul soț al lui Moni, iar omul de afaceri a fost nevoit să renunțe la viața luxoasă pe care o ducea pe malul lacului Snagov. A vândut palatul de la Izvorani și s-a mutat în chirie, iar în locul celor două mașini de lux se plimbă acum cu un autoturism la mâna a doua.

Ultima oră
12:48 - Augustin Zegrean, despre decizia CCR privind moțiunea de cenzură: Este o decizie înțeleaptă ca de obicei. Nu se întâmplă ce au sperat guvernanți că această moțiune va fi scoasă de pe ordinea de zi
12:34 - Liliana Mocanu și fiica ei, infectate cu COVID-19. Actrița din Las Fierbinți nu este vaccinată: Nu pot dormi, mă dor toate
12:30 - CCR a admis sesizarea Guvernului Cîțu privind moțiunea de cenzură, dar a stabilit că dezbaterea și votul trebuie să aibă loc (surse)
12:24 - Cu ce cadou a mers Ion Ţiriac la Simona Halep în ziua în care sportiva a împlinit 30 de ani (FOTO)
12:21 - PSD depune propria moțiune de cenzură. Sorin Grindeanu: Cealaltă moțiune are probleme pentru că există acel conflict de natură constituțională
12:18 - Radu Țincu: Secțiile ATI din București, supraaglomerate. Creșterea va continua în perioada următoare. Suntem supărați când se introduc restricții, dar am ales să ne vaccinăm într-un procent extrem de redus și să sfidăm regulile (VIDEO)
12:13 - A murit unul dintre condamnații în dosarul triplei crime de la Stoenești. Doru Durleci era încarcerat la Craiova: „A fost lăsat să zacă precum un câine”
11:46 - Bucureștiul, la o rată de infectare de 5,57 la mie. Dacă se trece de pragul de 6, școlile intră în online și se instituie carantina de noapte în weekend pentru persoanele nevaccinate
11:45 - Virgil Musta: Suntem, din nou, în al doisprezecelea ceas. Oricât încercăm să mai creştem numărul de paturi, se vor epuiza şi acestea foarte repede
11:40 - Cine este Mihai Dan Zarug de la Asia Express, sezonul 4. Cu ce se ocupă concurentul de la Antena 1 și cum a ajuns cunoscut