Afacerile care l-au băgat în faliment pe Irinel Colmbeanu. Unde stă acum fostul milionar

FOTO: Hepta.ro

Irinel Columbeanu este un nume rezonant în showbizul autohton. Celebrul milionar avea acum câțiva ani o avere estimată la 70 de milioane de euro, locuia în celebra vilă de la Izvorani și conducea doar mașini luxoase. În prezent însă, bărbatul în vârstă de 62 de ani ar fi falit, din cauza afacerilor.

Fostul milionar a dus o viață de lux, însă acum se pare că a fost nevoit să se mute din palatul de lână București într-un apartament cu două camere, iar bolidul cu care se plimba pe străzile Capitalei a fost înlocuit cu un Opel la mâna a doua, informează Click.ro.

În 2006-2007 era în topul milionariulo din România, iar în rândul domnișoarelor frumoase din Capitală făsea furori Irinel Columbeanu. Relația cu modelul Monica Gabor a fosta cea mai mediatizată poveste de iubire a celebrului milionar, iar nunta celor doi evenimentul anului 2006. Ținută pe malul loacului Snagoz, la Izvorani petrecerea ar fi făcut orice tânără să viseze la viață de prințesă, așa cum Moni părea că are pe atunci.

Vremea însă a trecut, iar acest lucru se pare că s-a întâmplat și cu averea lui Irinel Columbeanu, care ar fi ajuns la sapă de lemn, neavând nici bani de chirie sau întreținere, relatează publicația citată anterior.

Afacerile care l-ar fi băgat în faliment

Irirnel Columeanu a fost unul dintre milionarii României, însă afacerile profitabile ale familiei au fost făcute către tatăl său, Ion Columbeanu, fost director în cadrul secretariatului general al Guvernului, încă din vremea lui Georghe Gheorghiu – Dej. Potrivit publicației citate anterior, singura afacere de succes de care se leagă numele lui Columbeanu este Alcatel Lucent.

Irinel a fost grav afectat de criza economică de acum câțiva ani, iar astfel a fost nevoit să își vândă numeroase, ce fuseseră trecute drept garanție pentru banca de la care a luat împrumutl de 5,1 milioane de euro. Banii împrumutați de la bancă i-au fost necesari pentru un alt business, de această dată cu materialul de construcții „columbenit” pe care chiar milionarul de la Izvorani l-ar fi inventat. Odată cu chix-ul din afacerea cu materialul pentru construcții, Columbeanu ar fi pierdut 56 de terenuri în Ciolpani.

Cum s-au dus impresionanta vilă de la Izvorani și bolizii de lux

În 2007, Columbeanu era unul dintre bucureștenii care își plimba mândru bolizii de lux pe străzile Capitalei. Bărbatul în vârstă de 62 de ani, conducea la vremea respectivă un Rolls Royce Phantom EWB, model personalizat cu becuri în formă de stele pe tavan, perdele electrice și un geam mobil care separă pasagerii de șofer, în valoare de 600.000 de euro și un Bentely a cărui valoare se ridica la 200.000 de euro, relatează sursa citată anterior.

Bunurile de lux din proprietatea lui Columbeanu se pare că fie au fost vândute fie au fost oprite de către bancă pentru creditul pe care Irinel l-a făcut în urmă cu mai mult timp.

Unde stă acum Irirnel Columbeanu

În prezent, potrivit Click.ro, fostul milionar de la Izvorani a fost nevoit să se mute chiar și din apartamentul cu două camere, în care locuia anul trecut lângă București, într-un apartament în zona Colentina.

Fostul soț al Monicăi Gabro ar fi părăsit proprietatea de lâîngă București pentru că nu își mai permitea să plătească chiria și întreținerea, au relatat surse pentru Click.ro. Acum, după cele două mașini demne de Hollywood, Irinel conduce un Opel la mâna a doua.

Irina, fiica alături de Monica Gabor locuiește acum cu mama ei

FOTO: Hepta.ro

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au o fiica, Irirna. Fetița de 13 ani, ar locui în prezent în Statele Unite, alături de mama sa și actualul ei partener, milionarul Mr. Prink.

Potrivit Click.ro, tatăl său adecis că va fi mai bine să locuiască cu mama ei, având în vedere clipele grele prin care el trece. Irirna învăța la Liceul Francez, „Anna de Noaielles”, acolo unde taxele de școlarizare ar fi cuprinse între 5.000 și 7.000 de euro, iar imposibilitate de a-i mai oferi un astfel de confort fiicei sale l-a determinat pe Irinel să o lase să locuiască cu mama ei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră