Irirnel Columbeanu, executat silit. Fostul milionar a vândut cele două mașini de lux

Irirnel Columbeanu, executat silit. Fostul milionar a vândut cele două mașini de lux
FOTO: Hepta.ro

Irirnel Columbeanu era cunoscut drept unul dintre milionarii României, averea lui fiind cândva estimată la 70 de milioane de euro. Acum însă, fostul soț al Monicăi Gabor ar avea serioase probleme financiare. S-a mutat din luxoasa vilă de la Izvorani într-un apartament cu două camere de lângă București, ca mai apoi să se mute într-o altă prorpietate în Cartierul Colentina. În prezent, bărbatul în vârstă de 62 de ani se pare că trece prin momente grele, căci urmează să fie executat silit într-un doar de 3 milioane de euro, informează Cancan.ro.

Fostul soț al Monicăi ar avea de câțiva ani probleme financiare serioase, după ce a fost afectat de criza economică și a dat chix în afacerile cu materialul de construcții „columbenit”, numit chiar după el. Anul trecut, presa tabloidă anunța că Irinel s-ar fi putat într-un ansamblu rezidențial de lângă București, alături de iubita lui, însă nu mai putea face nici cheltuielilor de întreținere și chiriei.

Acum însă, Columbeanu a fost nevoit să strângă și mai tare cureaua, s-a mutat la bloc și conduce o mașină Opel, la mâna a doua. Potrivit Cancan.ro însă, nu ar urma să vină vremuri mai bune pentru fostul milionar de la Izvorani, căci instanța a ar fi respins contestația bărbatului, ca fiind neîntemeiată, după cum relatează sursa citată anterior.

Irirnel Columbeanu, executat silit

Fostul milionar ar urma să fie executat silit într-un dosar de trei milioane de euro. Irirnel Columbeanu se pare că se judecă de mai mulți ani cu o bancă din România, aceasta din urmă reușind să obțină în instanță decizia de executare silită a bărbatului în vârstă de 62 de ani.

Columbeanu la rândul său a încercat să conteste decizia autorităților, însă potrivit sursei citate anterior, instanța a respis contestația, pe motiv că nu ar fi întemeiată. „Cu privire la presupusul caracter nedatorat al sumelor supuse executării silite, instanța constată că aceste aspecte au fost deja tranșate definitiv în cadrul dosarelor asociate aflate pe rolul Tribunalului București și Tribunalului Ilfov, care privesc procedura de insolvență a contestatorului. Orice alte aspecte care privesc natura și cuantumul sumelor datorate de contestator trebuie supuse analizei instanței competente a soluționa incidentele ce decurg din starea de insolvență a contestatorului. În concluzie, față de toate argumentele de fapt și de drept expuse anterior, instanța urmează să respingă, în rest, ca neîntemeiată, contestația la executare formulată de contestator”, este unul din pasajele din dosarul de trei milioane de euro, în care este implicat Irirnel Columbeanu, relatează Cancan.ro.

Autoturismele de lux, vândute pentru sume mici

Irinel Columbeanu era în urmă cu câțiva ani unul dintre cei mai bogați bărbați din Români, iar statulul de burlac a adus multe domnișoare în jurul său. Proprietarul unei vile impresionante pe malul lacului Snagov și a două autoturisme de lux, Irirnel era celebru în peisajul monden al Capitalei.

În 2007, fostul milionar deținea un Rolls Royce Phantom EWB, o variantă personalizată cu lumini în formă de stele pe tavan, cu perdele electrice și geam între pasageri și șofer, a căruia valoare atinge 600.000 de euro și un Bentley care se ridica la 200.000 de euro. Potrivit sursei citate anterior, se pare Bentley-ul a fost vândut în 2019 pentru doar 29 de mii de euro.

Irir s-a mutat la bloc

Recent, Irirnel Columbeanu se pare că s-a mutat în cartierul Colentina și trăiește cu demnitatea una dintre cele mai dificile poate perioade de până acum. Fetița sa Irirna, pe care o are din căsnicia cu Monica Gabor s-ar fi mutat în America, alături de mama ei și iubitul acesteia, Mr. Pink.

Ultima oră
08:32 - Dan Barna face scandal după ieșirea de la guvernare: „România a ajuns cel mai mare donator de vaccinuri din Europa”
08:31 - Klaus Iohannis va participa la congresul PNL: „Îl încurajez pe Florin să continue şi să nu se teamă” / Ce spune președintele despre ultimele declarații ale lui Ludovic Orban
08:28 - Klaus Iohannis, mesaj categoric la Adunarea Generală ONU. Susține vaccinarea obligatorie anti-COVID, pentru anumite categorii profesionale
08:23 - OMS: Delta a înlocuit celelalte trei variante “îngrijorătoare” ale coronavirusului
07:54 - Accident grav, în Hunedoara: două autocisterne s-au ciocnit
07:44 - Raluca Turcan: Salariul minim ar putea creşte cu 8-12%, înainte de sfârşitul anului
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice