Iubirile actriței Maia Morgenstern: a avut doi soți și are trei copii cu trei bărbați diferiți

Iubirile actriței Maia Morgenstern: a avut doi soți și are trei copii cu trei bărbați diferiți
Sursa Foto: Instagram

Maia Morgenstern a fost căsătorită de 2 ori, având 3 copii.

„Fericit și puternic ești atunci când iubești, fără să aștepți nimic în schimb”, a spus aceasta de mai multe ori.

Actorul Claudiu Istodor a fost primul soț al Maiei Morgenstern. Aceștia s-au căsătorit și au devenit părinți chiar în timpul facultății.Totul a durat 16 ani și s-au regăsit recent pe scena Teatrului Mic, în piesa ”Profesiunea doamnei Warren”, alături de fiul lor, actorul Tudor Istodor (33 de ani).

Apoi, celebra actrițăs-a căsătorit la mai puțin de un an de relație cuneurochirurgul Dumitru Băltățeanu. Cei doi au fost 14 ani împreună.

Medicul Băltățeanu este bărbatul de care actrița s-a îndrăgostit, în timpul unui turneu în Franța, la Marsilia.

„Când ne-am cunoscut, a fost atâta comunicare între noi, atâta nevoie unul de celălalt… Ne-a fost sete unul de altul”, declara Maia la un moment dat, pentru Revista Tango / Marea Dragoste.

”N-o să vă vină să credeţi, nu mi-e ruşine să recunosc, deşi e o grozăvie: ori de câte ori am rămas însărcinată, m-am gândit dacă să păstrez copilul sau nu. Cine suntem noi să ne gândim la astfel de decizii? Nimeni nu poate împăca şi cariera, şi familia”, a povestit Maia la Antena Stars.

Isadora Băltățeanu a venit ca un miracol, conform Revistei Click.

”La vârstade 41 de anișori, consider că Dumnezeu sau natura au făcut un miracol. A vrut bunul Dumnezeu să-mi dăruiască o minune de copil.”

Care a fot motivul divorțului

”Bineînțeles că sunt niște conflicte teribile între noi, mai ales că eu sunt geloasă și pe meseria lui! Sunt geloasă în general! Mă întreb întruna: acum unde o fi? Că ba-i de gardă, ba una, ba alta! Sunt geloasă și pe aerul pe care-l respiră bărbatul meu, mă sufoc! Păi adică ce? Eu sunt singura proastă care-l vede pe ăsta frumos, bun și nobil? Nuuu… Îl văd și altele! Și pe stradă mai e cum mai e, dar când îl vezi la spital, în mediul lui, pe care-l iubește, e un titan! E cât un bloc! Cât Intercontinentalul e”, a spus actrița.

”Te felicitCabiria Morgenstern! Esti studentă! Acolo unde ai dorit, așa cum ai dorit! Îți MULȚUMESC! Mai ales le mulțumesc tuturor celor care te-au « învățat» (și te vor învăța) să cauți, să respecți, lupți pentru ceea ce iubești. Să o faci zi de zi. Cu determinare și curaj. Cu umor și curiozitate. Învățând să-ți cunoști limitele, pentru a le depăși. Bucură-te de viață, fata mea dragă. Sărbătorește sărbătorile de sărbătorit! Plângi lacrimile de plâns! Trăiește!
Update: păi nu e clar? La Bacalaureat: Matematica -10, Română – 9.45, Informatică – 9.15. Unde să dea EXAMEN copilului?!? La TEATRU , normal! La Cluj, la domnulBács Miklós!”, a spusMaia Morgenstern.

Ultima oră
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)
21:34 - Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Cioloș să fie numit premier la schimb cu refacerea coaliției: „Asta e o glumă. Partidul cel mai puternic din coaliție dă premierul”
21:20 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis m-a desemnat de trei ori prim-ministru. M-ar fi desemnat și a patra oară dacă la negocierile din coaliție, USR-PLUS m-ar fi preferat pe mine”