Iulia Albu a criticat-o pe Cleopatra Stratan pentru ținuta pe care a purtat-o la nuntă: „Trebuie să încercați să nu semănați cu Dexter” (FOTO)

Iulia Albu a criticat-o pe Cleopatra Stratan pentru ținuta pe care a purtat-o la nuntă: „Trebuie să încercați să nu semănați cu Dexter” (FOTO)
Iulia Albu a criticat ținuta pe care a avut-o Cleopatra Stratan la nuntă. Captură Video: Antena Stars / YouTube

Iulia Albu a analizat recent ținutele pe care le-au purtat la nuntă Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Ea a criticat rochia artistei, precum și ochelarii pe care aceasta i-a folosit. Și Virgil Mănescu a vorbit despre ținutele celor doi.

Sfatul Iuliei Albu pentru tinerele care poartă ochelari la evenimente: Să încercați să nu semănați cu Dexter

„Este alegerea ei, fiecare mireasă se vede într-un fel. Dacă vrei așa o rochie cred că puteau să lipsească acele aplicații din dantelă care o fac să arate ca un furou. Din punct de vedere al ochelarilor care îi poartă… Atunci când purtați ochelari puteți avea o pereche pentru zi de zi și o pereche pentru un evenimente.

Perechea pentru evenimente trebuie să fie cu ramă metalică. De ce? Pentru că este mai puțin vizibilă și vă încadrează mult mai bine trăsăturile. Trebuie să încercați să nu semănați cu Dexter, deși Dexter este unul dintre personajele mele preferate, pentru că este un eveniment special, nu puteți să vă duceți cu ochelarii pe care îi purtați la bibliotecă”, a spus Iulia Albu la Antena Stars, potrivit SpyNews.

Citește și: Teo Trandafir, reacție după ce emisiunea i-a fost scoasă din grila Kanal D: „O să avem ce ne povesti…”

Cleopatra Stratan. Foto: Instagram
Dexter, personajul principal din desenul animat „Laboratorul lui Dexter”, ce a fost difuzat în România de Cartoon Network.
Cleopatra Stratan. Foto: Instagram

Ce a spus Virgil Mănescu despre ținutele purtate la nuntă de Cleopatra Stratan și Edward Sanda

„Papionul lui Edward Sanda este supradimensionat pentru fizionomia lui și cămașa este mult prea largă. În cazul gulerului cămășii, regula spune că degetul trebuie să intre forțat un pic.

Rochia este total nepotrivită pentru o petrecere, nu neapărat greșită, dar bretelele ar trebui să se poarte în alte contexe, dar este un cuplu foarte frumos”, a explicat și Virgil Mănescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe