Iulia Vântur a bătut palma cu un mare trust din țară! În ce show TV o vor vedea românii

Iulia Vântur a bătut palma cu un mare trust din țară! În ce show TV o vor vedea românii
Foto: Instagram

Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, „iUmor”, are pe lista invitaţilor speciali două nume care vor face record de audienţă, cu siguranţă: Iulia Vântur (42 de ani) şi Florin Călinescu (66 de ani) vor sta la masa juriului format din Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo, scrie click.ro.

Iulia Vântur revine în televiziune

Călinescu a acceptat oferta producătorilor de la Antena 1, la iUmor, pentru sezonul 13 al show-ului. Și, tot în aceeași emisiune, va veni nimeni alta decât Iulia Vântur (42 de ani), care după mulți ani de Pro TV, a decis să se mute la un alt post de televiziune.

În ultimul interviu pentru Click! Iulia povestea că are noi proiecte de televiziune. Să sperăm că nu a fost doar o invitată specială și că va mai avea proiecte la același post și că o vom vedea în noi emisiuni TV. La fel s-a întâmplat și Monicăi Bârlădeanu care, după „Vlad” de la Pro TV, a primit rolul de la invitat special de jurat de la «iUmor» și apoi pe cel de prezentatoare de la «Splash, Vedete la apă». Și tot în această emisiune, îi veți vedea pe Jorge, Zanidache, Diana Sar sau Otniela, foste vedete Pro TV în sezoanele trecute.

Iulia Vântur a părăsit România în anul 2012 pentru a-și îndeplini visul de a deveni cântăreață. În cei zece ani, fosta prezentatoare tv a avut parte de mult succes. Cântă hindi, joacă în filme de la Bollywood şi tocmai a realizat un turneu în America, alături de alţi artişti din India, precum Guru Randhawa şi Kanika Kapoor.

Fanii vedetei au fost revoltați

Iulia Vântur a susținut un spectacol în India. În cadrul acestuia, vedeta a purtat un costum tradițional indian de culoare albastra și a cântat colindul „La Betleem colo-n jos”, în limba indiană. Clipul a fost distribuit pe internet, unde fanii din România și-au lăsat criticile și opiniile.

„Transformarea unui colind superb, creștin ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici. Eu nu am văzut vreun român care să ia în derâdere religiile indiene. Iulia Vântur, să-ți fie rușine!”, a scris un urmăritor revoltat.

Altora nu le-a fost pe plac prestația artistei: „ Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva!”, a scris un alt roman”

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)