Iulia Vântur, dezvăluiri în exclusivitate despre revenirea în televiziune: „Lucrez la un format al meu”

Iulia Vântur, dezvăluiri în exclusivitate despre revenirea în televiziune: „Lucrez la un format al meu”
Sursa Foto: Instagram/@vanturiulia

Iulia Vântur este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, iar de câțiva ani se bucură și de o carieră în India, țara natală a iubitului ei, Salman Khan.

De câțiva ani însă, Iulia nu a mai fost implicată în proiecte televizate la noi în țară. De curând, aceasta a dezvăluit în exclusivitate care sunt planurile sale de viitor, în ceea ce privește cariera profesională.

Iulia Vântur, totul despre revenirea în televiziune

În urmă cu mai mulți ani, Iulia Vântur s-a stabilit în India pentru a fi alături de celebrul actor Salman Khan.

Frumoasa prezentatoare a mărturisit că îi este dor să aibă apariții în cadrul unui proiect de televiziune în România. Aceasta mărturisește că de când nu a mai apărut pe micul ecran în postura de prezentator, ofertele din partea televiziunilor n-au încetat să apară.

În cadrul unui interviu acordat pentru Click, Iulia Vântur și-a anunțat marea revenire pe micul ecran: „Lucrez la un format de televiziune al meu, dar o să vorbesc mai multe când va fi cazul. Aproape l-am terminat. O să fie un show internaţional”, a declarat Iulia Vântur.

În urmă cu o lună s-a aflat că Iulia Vântur muncește la un documentar-serial despre viața lui Salman Khan. „Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică.

Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, mai avem foarte puțin. Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața. Cu interviul referitor și la părerea mea despre Salman, vedem cum vom face asta, nu pot da totul din casă”, a dezvăluit Iulia Vântur, potrivit Playtech.

View this post on Instagram

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia)

Iulia Vântur a părăsit România în anul 2012 pentru a-și îndeplini visul de a deveni cântăreață. În cei zece ani, fosta prezentatoare tv a avut parte de mult succes. Cântă hindi, joacă în filme de la Bollywood şi tocmai a realizat un turneu în America, alături de alţi artişti din India, precum Guru Randhawa şi Kanika Kapoor.

„Sunt fericită că dansez şi să cânt. Tocmai am lansat, acum, trei melodii noi. Nu ştiu dacă este cineva interesat, aici, în ţară. Nu m-am gândit că publicul din România ar fi curios să asculte piesele pe care le cânt eu în hindi. Mă bucur însă că cei de aici sunt, în continuare, mândri de mine, de ce fac eu acolo. Îmi creşte inima să ştiu că românii mă apreciază. Pentru că aprecierea oamenilor de la tine, de acasă, e cea mai importantă”, a declarat Iulia, pentru Click!

View this post on Instagram

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia)

Iulia Vântur a cântat în hindi la emisiunea lui Salman Khan

La începutul anului, starul indian Salman Khan a invitat-o în emisiunea lui pe fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine”. Aceasta a cântat cea mai recentă melodie a ei.

Rămânca și-a construit o carieră de artistă în India și cântă chiar în limba hindi. În cadrul emisiunii, Iulia Vântur făcut noi dezvăluiri despre viața în India și planurile sale pentru 2022.

Am avut emoții foarte mari, pentru că nu e limba mea maternă. Nu pot să spun că pot să vorbesc cursiv în hindi, mai ales într-o emisiune”, a mărturisit românca.

Conform unei postări ale Iuliei Vântur, piesa a avut cel mai mare număr de vizualizări ale unui videoclip, în primele 24 de ore de la lansare, nu doar în India, ci la nivel mondial.

Urmăriți B1TV.ro și pe