Jan Hilgen, fostul soț al Angelei Similea, a murit de COVID

Jan Hilgen, fostul soț al Angelei Similea, a murit de COVID
Foto: playtech.ro

Olandezul Jan Hilgen, fostul soț al Angelei Similea, a murit de COVID. Acesta avea 78 de ani. Actuala sa soție, cu care e împreună de 30 de ani, e izolată la domiciliu, având și ea coronavirus.

A murit Jan Hilgen, fostul soț al Angelei Similea

Hilgen a murit de COVID la Spitalul Universitar din București, informează Gândul, care citează mai multe surse.

Jan Hilgen avea multiple comorbidități, printre care și diabet și hipertensiune, mai spun surse medicale.

Bărbatul a stat acasă mai bine de o săptămână de la declanșarea bolii. În cele din urmă, soția a chemat ambulanța. Astfel, el a ajuns la spital cu saturația 80. În unitatea sanitară, Hilgen a suferit un stop cardiac și nu a mai putut fi resuscitat.

Jan Hilgen și Angela Similea au fost căsătoriți din 1974 până în 1991.

Ultima oră
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Predicțiile pentru fiecare zodie în luna Șobolanului, sub element Metal Yang (VIDEO)
23:34 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: În luna Șobolanului, sub element Metal Yang, provocarea e la nivel de conducere / În sectorul României sunt niște stele oribile. Totul e să fim calmi (VIDEO)
22:55 - Iulian Fota: Cel mai prost scenariu pentru România ar fi o confruntare militară majoră Rusia – Ucraina / Pretențiile rușilor merg mult dincolo de Ucraina. Ei vor drept de veto și pe soarta noastră (VIDEO)
22:22 - Bărbat din Năvodari, condamnat pentru că avea trei neveste. Ce pedeapsă a primit
21:46 - Austria: Peste 40.000 de oameni au protestat în Viena față de restricții și planurile privind vaccinarea obligatorie (VIDEO)
21:27 - Doi turiști ucraineni, atacați de o ursoaică în zona Castelului Peleş. Ursoaica va fi relocată / Versiunea primarului din Sinaia
20:54 - Pakistan: Un bărbat a fost torturat, ucis și incendiat de sute de oameni după ce ar fi dat jos niște afișe cu citate din Coran
20:29 - Ministerul Sănătății: Primele două cazuri de infectare cu varianta Omicron, confirmate în România
19:59 - Incident la vizita Papei Francisc în Grecia: Un preot ortodox l-a făcut “eretic” (VIDEO)
19:40 - Consiliul Național al Elevilor: Condamnăm lipsa de viziune asupra unui posibil val 5 COVID. E esențial ca Ministerul Educației și cel al Sănătății să ia măsuri care să limiteze riscul de infectare din școli