Jean Claude Van Damme și Dani Mocanu într-un videoclip inedit. Ce dedicație i-a făcut manelistul celebrului actor (VIDEO)

Jean Claude Van Damme și Dani Mocanu într-un videoclip inedit. Ce dedicație i-a făcut manelistul celebrului actor (VIDEO)
Actorul Jean Claude Van Damme și manelistul Dani Mocanu / Foto: captură YouTube

Celebrul manelist Dani Mocanu s-a filmat alături de actorul Jean Claude Van Damme, aflat în vizită în România pentru câteva zile.

Manelistul i-a fredonat o melodie, i-a făcut o dedicație și s-a îmbrățișat cu celebrul actor, precizând, în glumă, că și-ar lăsa mama și nevasta ca să fugă cu starul de la Hollywood.

Cei doi au dansat pe ritmuri de manele, iar artistul am postat clipul pe YouTube. Imaginile au devenit virale în scurt timp, Dani Mocanu primind zeci de comentarii cu felicitări din partea internaților.

„Cum este ziua de Paște, ca Van Damme nu se mai naște

Îi cântă Dani Mocanu, care a spart topu’ tot anul

Las și mamă, las și casă ca să îmi fac viața frumoasă

 Îmi las mama și nevasta să plec în lume cu ăsta, măi!”, spune Dani Mocanu în clipul postat pe YouTube

Jean Claude Van Damme, dans pe manele lui Tzancă Uraganul

Celebrul star de la Hollywood se află în România pentru câteva zile, iar recent au apărut imagini de senzație pe rețele sociale. Marți dimineața, starul a apărut într-un live pe Facebook, în timp ce se distra de minune pe manelele lui Tzancă Uraganul.

Imaginile au fost surprinse în mașina unui tânăr, care s-a lăudat în mediul online cu faptul că îl plimbă pe celebrul actor.

Inițial, celebrul actor spune că nu este de acord cu filmarea, fiind de părere că nu este tocmai bine să apară în astfel de imagini pe rețelele sociale, dar în scurt timp se relaxează și începe să danseze pe ritmurile lui Tzancă Uraganu.

Ultima oră
14:32 - David Popovici, premiat de Ministerul Educației: „Aș vrea să profit de imaginea și de valul pe care l-am creat, să inspir cât mai mulți copii să se apuce de sport”
14:15 - Miniștrii de externe ai României și Marii Britanii, scrisoare către Președintele Consiliului de Securitate al ONU pe tema atacului împotriva vasului „Mercer Street”
13:56 - Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească vameşii la graniţa României cu Bulgaria. Şiretlicul e foarte periculos
13:56 - Cristian Băcanu (PNL): Remarc, la fel ca Președintele Iohannis, că desființarea Secției Speciale pentru Magistrați bate pasul pe loc
13:55 - Șarpe de un metru descoperit în Parcul Herăstrău, aproape de locul de joacă pentru copii
13:09 - GCS: Numărul de infectări cu SARS-COV-2 în ultimele 24 de ore, în creștere
13:02 - INS: Afacerile din comerţul cu amănuntul au crescut în primele şase luni cu 13,4%, în timp ce în luna iunie a fost de 12% faţă de iunie 2020
12:48 - Ambasada SUA din Viena, jefuită. Hoții au furat o piesă în valoare de 700.000 de euro
12:31 - Klaus Iohannis, critici la adresa ministrului Justiției, Stelian Ion: „Nu a găsit calea potrivită pentru desființarea SIIJ” / „Sunt şi alte reforme care au fost promise şi deocamdată auzim că se întâlnesc şi se discută”
12:13 - Klaus Iohannis, despre începerea anului școlar în format fizic: „Nu suntem acum la începutul pandemiei, vreau să cred că suntem spre sfârșitul pandemiei”