Jorge, întâmplarea care l-a făcut să regrete că a mers în vacanță. Ce i s-a întâmplat artistului: „Doar mie mi se putea întâmpla, nimănui altcuiva”

Jorge, întâmplarea care l-a făcut să regrete că a mers în vacanță. Ce i s-a întâmplat artistului: „Doar mie mi se putea întâmpla, nimănui altcuiva
sursa Foto: Instagram // Jorge

Jorge a plecat recent în vacanță în Turcia alături de familia lui și se bucură de cele mai frumoase momente. Într-una din zile, artistul a vrut să doarmă pe plajă, dar a avut parte de un incident.

Plecat în vacanță, concurentul „Te cunosc de undeva” a vrut să aibă parte de un moment relaxant și să doarmă o noapte pa plajă, însă acest lucru nu i-a reușit. Artistul a povestit cauza întâmplării  într-o postare pe rețelele de socializare.

Jorge, trezit de sistemul de irigație

Jorge a povestit pe pagina lui de Instagram despre întâmplarea de care a avut parte în timp ce se afla în vacanță.

El a spus că „Doar mie mi se putea întâmpla, nimănui altcuiva. Pe la 1:30 aseară am zis „hai să mergem la culcare” și-mi vine mie ideea genială că și așa este foarte cald, nu mai bine aș dormi eu pe plajă? Mă duc în cameră, îmi pun pijamaua cu mânecă lungă, îmi pun șosete și îmi iau halatul ca să mă învelesc. La ora 2:00 dimineața mă pun pe șezlongul acesta ca să dorm. Încă se mai auzea muzica e la bar, da nu mă deranja, era bumți bumți ma maxim. Trag halatul pe mine, răcorică, ce mișto, ce senzație e asta. La 4:30 dimineața începe sistemul de irigație…”, a spus Jorge pe contul său de Instagram.

Cum se înțelege Jorge cu soția lui

În luna aprilie, Jorge a povestit în cadrul emisiunii „La Măruţă” de la PRO TV, că 2022 este anul celebrărilor în familia lui. „Anul acesta este magic pentru noi. E anul celebrărilor, dacă aş putea spune. Ne-am făcut planuri pentru nişte vacanţe speciale, pentru că eu fac 40 de ani, soţia mea face 50, Ilinca face 20, Karina face 14, iar David a făcut 5. Dar a venit războiul, unde să te mai duci acum?”.

Soția lui Jorge a declarat că „Toată iubirea asta care ne leagă de atâta timp şi faptul că noi ne descoperim unul pe celălalt în fiecare zi, e un lucru extraordinar în viaţa noastră şi ne creează o armonie şi o iubire din ce în ce mai mare în fiecare zi… E chiar mai mult decât în prima zi, e un mix, de chimie, de partea spirituală, de partea fizică, de mental, de partea emoţională. La noi toate lucrurile astea sunt în echilibru. Şi asta mă face să îl iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest